ahmet kaya nin pkk li teroristlere konser vermesi 

kapat
  1. ahmet kaya'nın türkiye'den kaçmasına sebep olan son olaylardandır.

ceza yememek için demokrasi nidaları atan bu kişi pkk'ya terörist dememiştir, kabul etmemiştir terörist olduklarını. sonra napmıştır? siyaset meydanı adlı programda 5 dakika aralarda mehmetçiğe küfür edildiği duyulmuştur... napmıştır? bu ülke insanına şerefsiz demiştir. demokrasi anlayışı pkk'lıya yardım etmektir kendisinin...

hatırlatılması gerekir ki demokrasi araç değil amaçtır.

pkk ve abdullah öcalan bayrakları altında poz vermiştir. sözde kürdistan lehine sloganlar atmıştır. pkk'nın sözde zaferlerini övmüştür. kendisi bölücüdür.

demokrasiden dem vuran bu adam demokrasiye nasıl bir kez daha saygısızlık etmiştir söyleyeyim. mahkemeye gelmemiş ülkeden kaçmıştır. ben bu ülkeyi de mahkemesini de tanımıyorum demiştir. işte gerçek yüzüdür bunların.
    #4311510 (FiDeLCaSTRo, 03.12.2008 02:34)
  2. şaşırmayan olaydır. elinde silahla dağa çıkmasını da beklemekteydim fakat zamanı yetmedi.
    #4311511 (zuvvar, 03.12.2008 02:36)
  3. bazı kendini bilmez solcular ve pkk lılar tarafından oldukça normal karşılanan olay.
    bu adama itibarını geri vermek isteyen skindiriklere buradan selam ederim.
    not: ulan eksi vereceğine elle tutulur bir şeyler yaz da bende öğreneyim bu ahmet kaya aşkını.
    #4913101 (gunseki, 24.03.2009 03:48 ~ 04:03)
  4. ben adama bakmam sanatına bakarım diyen zigotların, sanat anlayışına örnek teşkil edecek bir olaydır.
    #4913109 (kuzeydogu, 24.03.2009 03:56 ~ 03:57)
  5. ibrahim tatlıses doğrudan destek veriyor , abdullah öcalan direk olarak kendi savunmasında söylüyor ona niye bir bok diyemiyorsunuz diye sorduracak konserdir.

allah'ın paçozları bellemişler bir ahmet kaya , gelsin hakaretler gitsin küfürler.

de get daha iyisini bulda onu dinleyelim, kurtçuk seni dedirten konserdir ayrıca.
    #4913114 (Patria O Muerte, 24.03.2009 04:04)
  6. en iyisi ahmet kaya diye pkklı olmasını normal bir şeymiş gibi davranan tiplerin dinlediği konser.
    #4913130 (gunseki, 24.03.2009 04:23)
  7. (bkz: ahmet kaya başlıklarından gına gelmesi)
    (bkz: ahmet kaya üzerinden ekmek yemeye çalışan insan)
    (bkz: he canım he gulum)
    bu da bi (bakınız): bildiği tek şey ahmet kaya'ya bok atmak olan ve elinden, beyninden başka bir şey gelmeyen; bilgi-fikir ikilisiyle ilgili problemleri olan yazarların açtığı başlıklar. *
    #4913147 (haricten gazelci, 24.03.2009 04:40)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ahmet kaya nin pkk li teroristlere konser vermesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmet kaya nin pkk li teroristlere konser vermesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet kaya nin pkk li teroristlere konser vermesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahmet kaya nin pkk li teroristlere konser vermesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.