ahmet dai 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahmet cakar vs melih gokcek vs ahmet hakan coskun
  2. ahmet say
  3. ahmet alp
  4. iii ahmet
  5. ahmet an
  6. ahmet tan
  7. ahmet er
  8. ahmet gur
  9. kor ahmet
  10. ahmet abi

© 2008 - uludağ sözlük

ahmet dai başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmet dai ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet dai nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » metal faust » ctrl alt del » daracik giyinen turbanli kiz » ayabakan » bulvar gazetesi » dimitar ivankov » birisi beni surekli artiliyor sanki » adini soylemeyen sevgili » anadolu rangers » bulusmak istemeyen sevgili » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » the way i am » ayse aziz » bizimle ugrasma takimi toparla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » nihilistik sanrilar » diferansiyel denklemler » cok tatliymissin » nikola tesla » bir derdim var yasanmisliklari » metamorphosis » arsivci » almanya » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » gioacchino rossini » hospitalizm » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » iski sevgili » uludag sozluk ten soguma nedenleri