ahmet cakar vs nihat genc 

kapat
  1. olması halinde, çok acayip repliklerin kullanılacagına inandıgım tartışma.
    #3714235 (Saipsiz, 24.07.2008 17:45)
  2. ahmet çakar'ın hayal dünyası ile nihat genç'in bilgi ve fikir dağarcığının buluşması, vaka-i şahane...
    #3714240 (barış, 24.07.2008 17:46)
  3. -bakın ahmet hocam, ben karadeniz çocuguyum, benim halkım, siz top peşinde koşarken, kanserli çay içti, her evden en az iki kişiyi topraga verdik.
    -şimdi bak nihatçım, orda dur, senin yaşın kadar çay içmişliğim var, sen kısa donla gezerken ben çaykur rize maçlarını yönetiyordum, babana sor sen bilmezsin.

(bkz: ne alaka ahmet hoca ya)
    #3714249 (Saipsiz, 24.07.2008 17:48)
  4. (bkz: nihat genç beni göt ederse bikini giyerim) - imza ahmet çakar temmuz / 2008.
    #3714253 (barış, 24.07.2008 17:50)
  5. ng-ama ahmet çakar ın yaptığı yarışma halkla alay etmesinden dolayı sinir bozucu bir hale..
    aç+bi dakka! bi dakka! bu adam ne dediğini bilmiyor!
    ng-zaten bu tarz insanların verdiği açıklamalar bütünü de böyle olsa ger..
    aç+orda durucaksın. iisin hoşsun ama yanlışsın da aynı zamanda. susacaksın.. vs.
    #3714256 (lolita lempicka, 24.07.2008 17:51)
  6. -ahmet hocam, sizin bir kere benimle tartışabilmeniz için, ne dediğinizi bilmeniz gerek, siz şuursuz tavırlarınızla gündemde olan birisiniz, bikini bile giydiniz maşallah.

-bak nihat kardeşim, oğlum yaşındasın ama ben seni adam yerine koyup kardeşim diyorum, bikiniye takılmışsın sen, ben çıplaklar kampına da gittim, bikiniyi geç, şimdi burda, sana bir laf söylerim, gider evde, okudugun o kalın kitapları yersin.
    #3714274 (Saipsiz, 24.07.2008 17:55)
  7. Bir yayın sırasında "Bakın mesele laf sokmaksa benden iyi kimse iyi laf sokamaz.Başlayayım mı laf sokmaya?" sözünü etmiş adamın taraflardan biri olduğu karşılaştırmadır. (bkz: ahmet çakar)
    #3714279 (darkness85, 24.07.2008 17:57)
  8. (bkz: götünüzden çelınç* uydurmayın)
    #3714284 (complicated, 24.07.2008 17:57)
  9. ahmet çakar a üç avans, nihat genç e handikap veririm.
    #3714285 (merdumgiriz, 24.07.2008 17:57)
  10. galibini nihat genç olacağı şimdiden belli olan karşılaşma. ahmet çakar ağzını her açtığında nihat genç kendine has tükürük saldırısıyla çakar'ın ataklarını bertaraf edecek, sonuçta ahmet çakar zorunlu olarak dut yemiş bülbül misali ağzı kapalı dururken meydan nihat genç'e kalacaktır.
    #3714291 (golgi aygiti, 24.07.2008 17:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahmet cakar vs nihat genc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmet cakar vs nihat genc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet cakar vs nihat genc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahmet cakar vs nihat genc. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » matmazel degil madam » topu topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » the dead girl » drop by » dibi dibi rek » ehliistirahat » kirmizi cekic » gokbayrak » siyasetci vuran sira arkadasin » tarla kizlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » alican in annesi » zall in sozluk acilimi » irkcilik » galatasaray » moderatorlerin yazarlardan ozur dilemesi » kalapaklus » bicak mi bomba mi silah mi tercih sizin » fewzi1907 » orkun tuzel » sicak cikolataya cikolata atan insan