ahmet cakar tarzi entry girmek 

kapat
  1. öncelikle, bir başlık altında bkz verip aydınlanmama ve bu başlığı açmama neden olan kartal penchesine teşekkürü borç bilirim. ayrıca (bkz: beşiktaşlıyı severim beşiktaş'tan ötürü). kartal penchesine bu kadar yalakalık yaptıktan sonra esas konumuza geçebiliriz.

tanım: herkesin karşısında olmak, sivrilmek gibi amaçlar güderek 'o adam değil, bu topçu değil, öteki sanatçı değil, ne bileyim beriki astronot değil' gibi entryler girmek. ahmet çakar'ın üslubunu biliyoruz. bilmeyenler için (bkz: ahmet çakar). aha bu üslupta girilen entrylere ahmet çakar tarzı entry diyebiliriz. örnekle pekiştirmek gerekirse:

- nikim yok benim iyi bir yazar değildir! nikim yok benim yazar değildir! nikim yok benim adam değildir! başka sözlüğe gitsin onu orda ısırırlar, tecavüz ederler ona...

örnek konuyu pekiştirmekten ziyade bize giydirir gibi oldu biraz ama, hayırlısı.
    #2623932 (nikim yok benim, 24.11.2007 09:24)
  2. (bkz: süleyman çakır tarzı entry girmek)
    #2623935 (crypto, 24.11.2007 09:29 ~ 09:30)
  3. '' biiiiir, bu başlık ne biçim başlık, böyle dayanağı olmayan başlık açılır mı?
    ikiiiii, bu entryde sen bana nasıl hakaret edersin..
    üüüüüüç, üslübumu beğenmiyorsan, git patagonya' da yaşa. ''

şeklinde de ifade edilebilen entry tarzıdır.
    #2623965 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 24.11.2007 09:59)
  4. eyyyyy hakemler!!!sizin yaptığınızı afrika'daki hakemler yapmıyor.
    #2624020 (alkinza, 24.11.2007 10:42)
  5. "buna eyyamcılık değil de ne denir sayın seyirciler. ben 32 yıl doktorluk yaptıktan sonra bu mesleğe girdim. şerefsizim ki hakemlik kadar zor meslek görmedim ... sen de bu iddialarını ispatlamazsan adam değilsin..."
    #2624025 (larker, 24.11.2007 10:45)
  6. şimdi bi dakka bi dakka bi dakkaaa. orda dur. eğer sen de ben bu sözlükte yazarım diyosan bu entrye adam gibi yorum yaparsın. ha yapamam mı dedin o zaman üzerinde büyük baskı var arkadaş o klavyeyi duvara as.
    #2624038 (demi moore yes ofcourse, 24.11.2007 10:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahmet cakar tarzi entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmet cakar tarzi entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet cakar tarzi entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahmet cakar tarzi entry girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zeki muren sanat gunesi degildir » kafama sikar giderim » fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » an » sair uuserlardan siirler » ekrem dumanli » rasel » turkiye de kimsenin laikle bir sorunu yok » dunyanin sozlukten ibaret olmadigini anlamak » jimmie vaughan » pay attention or pay the price » sevgilinin evine tasinmak » ankara yenimahalle mustafa kemal lisesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » eski sevgiliden gelen mesaj » golgeseldunyayagiris » henriet » yoldas pancuni » kagda » kendini ickiye vermek » ne olur » armand van helden » feridun duzagac » yansiklopedi