ahmet cakar la sansa bak 

/ 8
kapat
  1. topları kutulara koyan kızların biraz daha özenle seçilmesini istediğim yarışma. zira yüzüne bakılmıyor kızların.

(bkz: ahmet çakar ın tercihinin farklı olması)
    #3466875 (haohmaru, 30.05.2008 00:14)
  2. yurdumuzun insanlarının şov açlığını bastırma çabasıyla sunulan programlardan bir örnektir...insanların harcamaya zamanı boldur...her gün,aynı saatte tv başına kitleme amacıyla hazırlanan sayısız programlardan sadece bir alternatif...eğer artık,acundan sıkılmışsanız, ufak bir baş parmak hareketi ve uzaktan kumanda yardımıyla hayatınıza gökkuşağını kıskandıracak ölçüde renk katacağınız nacizane bir bilgi birikim yarışması programı esprisi şovu...kanaatimce, tuvalet kağıtlarıyla uçak yapın ve pencereden atın...daha eğlenceli ve renkli...
    #3468078 (toreador, 30.05.2008 10:55)
  3. - başak senin burcun ne ?
    - balık hocam.
    - peki söyle bakalım başak, adının balık burcunun başak olmasını diler miydin ?
    #3543863 (DjarumTurk, 16.06.2008 01:40)
  4. (bkz: fatih terim le sansa bak)
    #3574514 (tavazek, 23.06.2008 19:09)
  5. akşamları moral bozuk olduğunda biraz gülmek için izlenebilecek bir yarışma..not:ters etki de yapabilir..
    #3574582 (mucoid, 23.06.2008 19:40)
  6. yazın caddebostan plajından canlı yayınlanmasını arzu ettiğim program.ahmet çakar çok kızdıklarını zorla denize soksun,hatta şöyle bol atıklı taraflardan soksun,iyice gebertsin adamı.
    #3574616 (etienne, 23.06.2008 19:48)
  7. ahmet çakar: şişş nereye bakıyorsun sen bana bak bana
    yarışmacı: yok hocam salona bakıyorum lambaları sayıyorum
    ahmet çakar: ben burda önemli insanlardan bahsediyorken bana bakacaksın bana, gözlerime.

diyaloğuyla beni benden alan yarışma programımsı program.
    #3617446 (ayyash maghanda, 04.07.2008 04:00)
  8. an itibariyle yarışmacının şıkları " oo piti piti karamela sepeti " eşliğinde elediğini görüp sandalyeden düştüğüm yarışma programımsı program.
    #3617457 (ayyash maghanda, 04.07.2008 04:07)
  9. yarışmacıyla ahmet çakar'ın yer değiştirdiği. yarışmacının ahmet çakar'a teklif sunduğu ve ahmet çakar'ında parayı beğenmeyip teklifi reddettiği yarışma. bakalım daha neler olacak.
    #3617468 (ayyash maghanda, 04.07.2008 04:16)
  10. siyaset meydanindan daha öğretici program. belgesel gibi bir şey. insanları tanıma kılavuzu.
    şu ahmet çakar'ı siyaset arenasında görmeden ölürsem gözüm açık gidecek.
    #3617470 (forever young, 04.07.2008 04:17)
  11. ahmet çakar'ın dekolte giyinen bir kızı "seni böyle yarıştıramam ben, git içeri adam gibi giyin gel" diye gönderdiği yarışma. çok enteresan.
    #3760248 (chanson de roland, 02.08.2008 17:31)
  12. tam bilgimizi sınıyoruz derken yarışmacı birden eski anılarını hatırlaryarak ağlamaya başlar ve ahmet çakar amcası anlat yavrum diye yarışmacının dertlerini paylaşmaya başlar tam o sırada bir fon müziide eklenir eski türk fillerinden o anda hiç düşünmeden kanalı değiştirrim bana bunu yaşattıran tv programıdır.
    #3872308 (sansar salvo, 26.08.2008 12:05)
  13. ilginç ahmet çakar repliklerinden muhtemelen her hafta bir demet sunulan program. yanlış değilsem cumartesi gecesi (muhtemelen tekrarı idi) finaliste jest yaparken ve 20 binlik para toplarını kasaya tek tek yollarken beni yarmıştır ahmet hocam: "biri beni durdursun". hay sen çok yaşa be adam gecenin 2'sinde bitirdin beni!
    #4113903 (galapagoslu iguana, 20.10.2008 09:15)
  14. nadiren yarışmacılarına duygulanıp farklı duygular besleyip üzüldüğünün farkına vardığınız, amma velakin çoğu zaman da yarışmacılarınla dalga geçip onlara karşı fikirleini hiç esirgemeden söyleyebilen futbol yorumcusu eski hakemlerden ahmet çakar ın sunduğu ayrıca sorulan soruların da çoğunun gerçekten saçma sapan kıytırıktan olduğu televizyonda bişey bulamayıp izlediğim bir program...
    #4114978 (ankastremesnet, 20.10.2008 16:39)
  15. Bu yarışmaya katılanlara yarışmadan önce bir kağıt imzalatılır. Bu imzalanan kağıtta kazanılan paraların ancak programın o bölümünün yayınlanması halinde vereceği yazmaktadır. Yayınlanmazsa yarışmacı hak iddia edemez.
    Nitekim seçilen yarışmacı bu kez sanılandan daha dişli çıkar. Aptal sorulara hakaretlere dayanarak, üstün bir performans gösterir ve 390.000 YTL kazanır. Ancak çekimler esnasında seyirci yoktur bildiğiniz gib. Şahit yoktur dolayısıyla. ispat da yoktur. Parayı vermek istemeyen kanal bu bölümü programı yayınlamaz ve yarışmacı eli boş şekilde evine döner. HA bu arada zaten kazananlarda yaklaşık 1 yıliçinde paralarını alabilmektedir. Hemen değil.
    #4122379 (padisah, 22.10.2008 03:22)
  16. Geceleri tv'de yeniden yer alan kirlilik. spor bültenlerinde kendine "vay be" dedirten bu insan sundugu yarısma programıyla "tuu yazıklar olsun" yorumlarına layık görülmüştür. cünkü gerek yarısmacılarla girdigi gereksiz muhabbetler gerekse kendi yayvan üslubu buna zemin hazırlamıştır. ayrıca bu gece ki bölümünde "ay ısıgı senfonisi"nin hangi sanatcımıza ait oldugu sorulmus ve karsılıgında 125 bin yetele verilmiştir. * * * *
    #4122436 (desmodus rotundus, 22.10.2008 04:05)
  17. ahmet çakar'la yüksek bi yerde oturup şansa bakmak.

+ahmet şansa bak la
    -nerde??
    +bak bak şurda
    -vay anasını hiç bu kadarını görmemiştim.
    #4247749 (ultmtu, 18.11.2008 17:49)
  18. ahmet çakar'la dönüşü olmayan bir yola girilen program.
    #4247802 (bugsbunny, 18.11.2008 17:59)
  19. 'bu program tutsun bikini giyecem' gibi iğrenç geyiklere konu olan bikini ahmetin yeni icraatı. no*
    #4248104 (joker3, 18.11.2008 18:59)
/ 8
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahmet cakar la sansa bak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmet cakar la sansa bak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet cakar la sansa bak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahmet cakar la sansa bak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ahmet cakar la sansa bak » tespit canavari » donusu olmayan yol » aykut zahid akman » alex ferguson un agzindaki sakiz » kafanin bozuk olmasi durumunda yapilacaklar » insani mutlu eden kucucuk seyler » 19 ocak 2008 blackburn rovers middlesbrough maci » altin gondol » yaran facebook gruplari » ahmet cakar » cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » devletin adaletine inanan insan » corap yapmak » algi carpilmasi » adini unutan adam » capital radio » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » balli » opera vs internet explorer » allah in izniyle dunya nin tum iscileri birlesecek » doxan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » emre aydin » kb24 » fidayda » coen kardesler » matmazel degil madam » ridvan dilmen » sinirlendiren entry silinme nedenleri » ehliistirahat » forgetting sarah marshall » charlie runkle