ahmet aykanat 

kapat
  1. bir cok uluslararası festivalde ödüller almış, halen hürriyet gazetesi, bursa ekinde, karikatürleri yayınlanan, bursada ikamet eden, karikatürist.
    anadolu karikatürcüler derneği yönetim kurulu baskanı.
    #2973243 (suvarin, 08.02.2008 20:49)
  2. basit çizgileri ince esprilerle donatan bursalı, amca tadında babacan karikatürist, eğitimci. şu an anadolu karikatürcüler derneği yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. yurt içi ve yurt dışı karikatür yarışmalarında bir çok ödülü vardır.
    #3394511 (pezzo-soprano, 14.05.2008 00:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ahmet aykanat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ahmet aykanat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet aykanat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ms visual studio » 2008 2009 sezonu fenerbahce formalari » yun fat chow » imam in capkinlik yapmasi » ashley cole » zall bey » ilk maymunlarin insandan geldigi gercegi » ishalken 14 saatlik otobus yolculuguna cikmak » aptallik » davet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci