ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak 

kapat
  1. çok basit bir eylemdir, klavye ve bir internet bağlantısı yeterlidir, uludağsözlük hesabı alınır, 10 entry girilir, yazar olunur, sonra şak diye suçlama yapılır:

(bkz: #4095553)
    #4095568 (ethembaki, 16.10.2008 13:30)
  2. belçika milli takımının liberosu ahmet alatan'ı terörist yanlısı olmakla itham etmektir. ayıp diye birşey var.

(bkz: ahmet alatan)
    #4095577 (hyperion, 16.10.2008 13:32)
  3. dağda terörist ile halay çeken, zılgıt çeken, onlarla top oynayan, ayrılık vakti gelince ağladım diyen adama bizim oralarda derler.

kısaca bizim buralarda "göte göt derler".
    #4095581 (trablus, 16.10.2008 13:33)
  4. çok haklı bir eylemdir, durdurun bu kahrolası savaşı diyip, sonra da savaşı çıkaranların sesi olmaktır.

(bkz: tsk'nın bir terör örgütü olması)

zaten pkk 28 yıldır ''asıl terör örgütü askerdir'' diyerek ya bismillah çekip silaha sarılmıştır. kimi saflardan da destek almıştır. lakin geldiğimiz noktada PKK'nın kürt ırkçısı, amerikan yanlısı, anti-hümanist ve stalinist bir örgüt olmasına rağmen hala bu gerçekleri bağırmayanlar, en az terör örgütünün saçma çözümlerine kendisinin daha saçma çözümlerini sunanlar kadar suçludur.
    #4095583 (0z9u12, 16.10.2008 13:33)
  5. --spoiler--
    kod adı "ahmet atalan" olan gazeteci yazar.. asjdflkjhraracx
    --spoiler--
    #4095584 (Kechi, 16.10.2008 13:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » van gundy » hunkar » pratik zeka » fetullah bush » insandan daha degerli bir sey yoktur » gotumuzle actigimiz basliklar » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » kurtulus gununde temsili dusman askeri » c sharp » var misin yok musun dan geri saymayi ogrenen bebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kultursuz dinazor » ust kattan gelen ohh ohh sesleri » klavye delikanlisi fasist ve yalakasi » aura » bermuda ask ucgeni » turkceden ingilizceye komik ceviriler » ben bu yaziyi sana yazdim » kuaforun istenilen sacin aksini yapmasi » tuyleri diken diken eden sarkilar » murteci