ahmed samlu 

kapat
  1. 1925 Tahran doğumlu, iranlı şair.

Sakın
    Güneşin sarı benzine
    dalıp bakma
    Büyüler seni.

Gözlerine ellerini siper et
    Gökyüzüne bakarken
    Göçmen turnaları
    Göreceksin
    yükseklerde
    Mevsimlerin kavşağında
    Rüzgârların geçidinde
    Güneye doğru
    Uçarlarken.

http://www.siir.gen.tr/siir/a/ahmed_samlu/esikte.htm

*
    #1336866 (vend avesta, 23.02.2007 03:47)
  2. Yirminci yüzyıl iran Fars şiirinin doruğu kabul edilen şair, öykücü, romancı, oyun yazarı, çevirmen, gazeteci, dergi yayımcısı, eleştirmen.

aşıkane isimli güzel bir şiiri mevcuttur.

Seni seviyorum" diyen o
    hüzünlü bir ozandır
    şarkılarını yitirmiş
    Bin neşeli tarlakuşu
    gözlerinde
    bin suskun kanarya
    boğazımda
    Aşk konuşabilseydi keşke
    "Seni seviyorum" diyen o
    üzüntülü bir gecenin kalbidir
    ayışığını arayan
    Konuşabilseydi keşke aşk
    Bin gülen güneş
    adımlarında
    bin ağlayan yıldız
    arzularımda
    Aşk konuşabilseydi keşke..
    #3913558 (I belong to che, 04.09.2008 04:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahmed samlu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmed samlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmed samlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahmed samlu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» susmak bazen en guzel cevaptir » bree olsen » kafkas coban kopegi » burhan ocal » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv m » ufo infrared teknoloji » playboy tv » yaran facebook iletileri » adanaliyik allah in adamiyik » kari soymaca » komik kufurler » hayvanlarla cinsel iliskiye girmek » a man without love » t c eskisehir 2 sulh ceza mahkemesi » yok baska bir cehennem yasiyorsunuz iste » sabahat abla » basortulu rocker kiz » scylla » 2 eylul 2006 cocuk esirgeme kurumu bahcelievler » kadin polis » insanin buyudugunu anladigi an » amerikanin iraktan cekilmesi » mortal kombat ta adam seciminden karakter tahlili » ben caylak oluyorum gorusmek uzere » derdini anlatamamak » ruju yanagina dogru kaydiran depresif kadin » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » polis » gemi » yilmaz ozdil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » lou reed » tripolis » mustemleke » lynyrd » dunyanin en guclu adami » type r » allah yerine tanri kelimesini kullanmak » sikme eylemini ucuzlastiran sozluk yazarlari » takip ettigin kisinin kaybolmus olmasi » katip sadi