ahmed hulusi 

kapat
  1. http://www.ahmedhulusi.com/yazi/ahkimdir.htm
    #882904 (expert16, 19.11.2006 23:23)
  2. din adamıdır. veya öyle biliyorum şahsen...
    #882907 (cryptic, 19.11.2006 23:24)
  3. küçüklüğümden beri zihnimde olan sorularıma beni tatmin eden cevaplar veren ve bana sonsuzluğun kapısını aralayan zat.
    #1043853 (BABAEREN, 23.12.2006 17:18 ~ 22:33)
  4. çoğu yazısını yoga hocası kıvamında yazan yazar. din ile bilim çelişmez gibi bir de savı vardır. Din adamımıdır, bilim adamımıdır, yazarmıdır çözülesi zor.
    #1057624 (depression, 26.12.2006 05:05 ~ 16:19)
  5. din adamı veya bilim adamı değil, asıl mesleği gazetecilik olan zat-ı şahanedir. 20Li YAŞLARINDAN iTiBAREN TASAVVUFLA YOĞRULMUŞ,iLK ESERiNi TECELLiYAT ADI ALTINDA 20 YAŞINDAYKEN VERMiŞ, hemen akabinde abdülkadir geylani(r.a) hazretlerinin hayatını anlatan bir eser yayımlamış, ardından daha değil türkiye, dünya üzerinde konuşulması değil akla dahi getirilmesi tahayyül dışı birçok kavrama (insan bedeninin sırları, cinlerin, meleklerin içyüzü, cehennem cennet gerçekliği, ibadetlerin batini yönleri vb..)tamamıyla bilimin ışığında açıklamalar getirmiş kimsedir. Ne kitaplarından ne de internetteki eserlerinden bir kuruş telif hakkı istemeyen, kitaplarını bedavaya yakın temin edebildiğiniz, internet üzerindense bedavaya tamamını indirebildiğiniz üstadın bu bağlamda bir benzerine rastlamak gerçekten çok ama çok zordur.
    Kitaplarının başında yer alan 'allah ilminin karşılığı olmaz' ibaresi dahi tüyleri diken diken etmeye yeterdir zira.
    Daha hayatım boyunca bir kez olsun görmemiş olmama rağmen benim için bir manevi baba gibidir, ondan öğrendiğim şeyin haddi hesabı olmamakla beraber, hasıl olan bu manevi borcu günün birinde bir nebze olsun ödeyebilmek gerçekten en büyük uktelerimden birisidir, bu yazı sayesinde merak edip de sitesine giren ve kitaplarını okuyup da nasibi doğrultusunda birşeyler alacak tek bir insana dahi vesile olabilmek benim için yetip de artandır..
    Olur ya bu yazıyı okursa hakkını helal etsin, dualarını eksik etmesindir...
    #1078136 (fena halde leman, 30.12.2006 00:55)
  6. Bir kitabevinde ona ayrılmış yeri görünce, zatı, bu kadar ehemmiyetli yapan şeyin ne olduğunu merak ettiğim kişidir.
    #2176037 (barutyiyici, 22.08.2007 09:34)
  7. yazdıklarıyla şahsımı etkilemiş, din adına zihnimdeki soru işaretlerinin cevaplarını bilimsel açıklamalarla vermiş düşünür.
    #3655374 (koprualti, 12.07.2008 19:42)
  8. aşağıda linkini verdiğim yazısında da görüleceği gibi, gelecekte anlaşılmayı bekleyen bir okur-yazardır.
    Şu an yeryüzünde yaşayan "bir sürü insan"ın kendisini anlayamayacağını bilmektedir.
    http://www.ahmedbaki.com/...aplar/sistem/sistem30.htm
    #3882201 (muharrir, 28.08.2008 13:52)
  9. hiçbir yazısının sonunda "en doğrusunu allah bilir" dediğini göremediğim düşünür. bu durum şahsımdan da kaynaklanıyor olabilir.
    #4221631 (x783a5, 12.11.2008 22:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahmed hulusi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmed hulusi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmed hulusi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahmed hulusi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » ilker sarier » ikea » uzuncalar » ilginc sinav sorulari ve cevaplari » sosyalist basbug fedailerini ariyor » lost » erdogan arica » steep » kendisini sevgilisinden kiskanan insan » melih gokcek sevgisinden gozleri yasaran cocuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » syd barrett » abc sozluk » hayata dair ic burkan detaylar » chp nin ogrenci acilimi » kahrolsun pkk » arnavut cigeri » vaudeville for vendetta » arena tr » jose mourinho » meclis lokantasinin ucuz olma nedenleri