ahmed al ajami 

kapat
  1. nereli oldugunu bir turlu ogrenemedigim, ama inanilmaz guzel kur'an okuyan medine imami. sesi kadayif ve pamuk gibidir ama kur'an'i kerimi okuyusu yumusak ve etkileyicidir. ama turkiyede nedense bu adama ahmet el acemi diyorlar, kolay hatirlansin diye herhalde. kiraati ise herkes tarafindan begenilmektedir. cok guzel bir ornegini dinlemek isteyenler tiklasin.

http://www.metacafe.com/w..._el_acemi_k_yamet_suresi/
    #3678958 (aynadaki adam, 17.07.2008 21:09)
  2. son yıllarda en güzel kur'an okuyan iranlı kişi.
    #3678962 (sekerpinar, 17.07.2008 21:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ahmed al ajami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmed al ajami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmed al ajami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafede yiyisen ciftler » you don t mess with the zohan » gotverenlik » caylakligi bitmis sozluk yazari » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » radyo sol » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » 20 watt » defendant » emekli travesti » yaman okay » tayyip e sok ceza » rik smits » alaydim elin elime » bir capkina yanginim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akatizi » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » depresyon » uludag forum » israrla reddetmek » nezle otu » bu baglamda » egina » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » ynglan » sagopa dan baskasini tanimam abi » cnn de pkk propagandasi » guzel yalan soyleyen arkadas » sagcilari taniyinca solcu olmak » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri