ahlaksizim ama inancliyim 

kapat
  1. ramazan ayı geldiğinde mesleğine ara veren vesikali cümlesi.
    #4073184 (kamil, 11.10.2008 09:49)
  2. (bkz: evliyim ama uygunum)
    #4073187 (kamil, 11.10.2008 09:51)
  3. dini duygularin somurusune ozgurluk demek gibidir.

hemen bunun icin soulja boy tarafindan bestelenmi$ bir $arkiyi sunuyoruz sizlere:

hem recep im hem erdogan,
    laik demem koymam sogan,
    kel diyene baki$im yaman,
    koylu senin anan nerde?

maa$i yidim yidim bitmedi,
    hanima akmerkez aldik begenmedi,
    sutcuye dana dedik ziklemedi,
    avrupalilarin ahlaksizligini aldik.

halk dedim komur dagittim,
    yetim in hamuruna maya kattim,
    o kadar insani ac biraktim,
    bu kadar da ac gozluyum, nihahahah.
    #4073193 (vanti lator, 11.10.2008 09:55)
  4. ahlaklı olup da inançsız olan insanlar kadar değerli değildir bunu diyen.
    #4073218 (beziman, 11.10.2008 10:13)
  5. (bkz: ahlaksızım çünkü inançlıyım)* *
    #4073224 (kaaria, 11.10.2008 10:16 ~ 10:17)
  6. (bkz: ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir) *
    #4073229 (kamil, 11.10.2008 10:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahlaksizim ama inancliyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahlaksizim ama inancliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahlaksizim ama inancliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahlaksizim ama inancliyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » gael garcia bernal » tatu » crushcrushcrush » emel kiz ogrenci yurdu » papatya » tantuni » ismail yk nin engellenemez populerligi » senses tied » bakire kekle evlenmek isteyen amerikali genc » akbank atmleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » istanbul universitesi sbf » besinci nesil yazarlarin ibne olmasi » samayolunda sirinler » sex files » kalamar » montajelemani » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » chp nin soba tutusturma malzemesi acilimi » ben seni unutmak icin sevmedim » gnoy