ahlaksiz bir deneme yaptiniz 

kapat
  1. kendi kendinize(veya bir yazara) 1 değil mesela 5 tane şukela vermek istediğinizde sözlüğün size verdiği yanıt.

bir örnekle şenlendirelim;

http://www.uludagsozluk.c...23520&ne=yap&pu=5
    #824373 (deep, 06.11.2006 23:35 ~ 10.01.2008 11:50)
  2. (bkz: oynamayın yahu)
    (bkz: abartmayın)
    (bkz: bozacaksınız tamam)
    (bkz: ahaha)
    #824383 (thedewil, 06.11.2006 23:37)
  3. (bkz: verdigimiz oylar sana feda olsun)
    #824391 (Rurouni Kenshin, 06.11.2006 23:38)
  4. sözlüğün azarladığı cümle.

(bkz: çok utanıyorum sözlük)
    #2816565 (BerAent, 10.01.2008 11:49)
  5. artık, sonuna 'allah sizi taş eder' eklenmişi de var. sanırım kodlama yaparken ibrahim tatlıses'ten de yardım alınmış.

http://www.imageturk.com/...61ecaf1e13aa7183e0cev.JPG
    #2947441 (kasgarli tost, 04.02.2008 11:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahlaksiz bir deneme yaptiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahlaksiz bir deneme yaptiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahlaksiz bir deneme yaptiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahlaksiz bir deneme yaptiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» susmak bazen en guzel cevaptir » bree olsen » kafkas coban kopegi » burhan ocal » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv m » ufo infrared teknoloji » playboy tv » yaran facebook iletileri » adanaliyik allah in adamiyik » kari soymaca » komik kufurler » hayvanlarla cinsel iliskiye girmek » a man without love » t c eskisehir 2 sulh ceza mahkemesi » yok baska bir cehennem yasiyorsunuz iste » sabahat abla » basortulu rocker kiz » scylla » 2 eylul 2006 cocuk esirgeme kurumu bahcelievler » kadin polis » here comes the rain again » haftalik iddaa tuyolari » casua » anadan dogma ulkucu olmak » zafer sakar » eren talu » arog » sozlukte yazarken mehter marsi dinlemek » siyasi partilerin amanin secim yaklasti acilimlari » kisa zamanda ortamin en iyisi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ayben » roj ne lan » on sira inegi » entry i okumadan oylamak » yemek yapan sevgiliye arkadan sarilmak » capraz isemek » cats in the craddle » ostava » bir yerden bir para bekliyorum » jikase