ahirette sozlugun aleyhimize delil olmasi 

kapat
  1. uzak bir ihtimal değildir.
    "getirin bakalım kulumun girilerini!" derse ne halt edecez?
    dikkatli olmak lazım dostlar.
    #4307991 (sondanbironcekimohikan, 02.12.2008 07:15)
  2. her nesnenin, her canlının dile gelip şahitlik yapacağı günde sözlüğün ayrı kalmayarak sol frame ve format ile dile gelmesidir.

- anlat ne yaptı bu kulum sana!
    + benim adım sol frame, tematikler ile ebemi sikti bu deyyus!
    * ben de sözlük formatı. benim de ebemi sikti!
    - alın bunu götürün. prime time'da bir saatliğine formatın ebesi, 1 saatliğine de sol framein ebesi olsun!
    #4308006 (cemil abi, 02.12.2008 08:17)
  3. (bkz: her yaptığımızı sakladık da bir tek sözlük kaldı)
    #4308007 (dawsonleery, 02.12.2008 08:19)
  4. muhtemelen entry numaraları ve entry girerkenki düşünceler de dahil olmak üzere karşılaşacağımız delillerdir.
    #4308029 (Karl Marx And Spencer, 02.12.2008 08:42)
  5. (bkz: malı avuçlamak) *
    #4308034 (shadowkiss, 02.12.2008 08:51)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ahirette sozlugun aleyhimize delil olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahirette sozlugun aleyhimize delil olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahirette sozlugun aleyhimize delil olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahirette sozlugun aleyhimize delil olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.