ahirette gorusuruz 

kapat
  1. eğer bir alacaklımız tarafından bu sözü duyar isek vay halimize. allah affetsin.
    #3448161 (stricken, 26.05.2008 01:21)
  2. mahserde bulusuruz diye bir türküsü de vardır.
    #3448173 (Kechi, 26.05.2008 01:24)
  3. -dostum senin kıçını kollamaktan bıktım artık, cehennemde görüşürüz.
    +öyle olsun zenci kardeş ahirette görüşürüz... (fonda kuş sesleriyle ilahi olacak)
    -fuck you brother!
    #3448186 (caldornain, 26.05.2008 01:26)
  4. (bkz: see you in another life brother)**
    #3448196 (oneqeno, 26.05.2008 01:27 ~ 01:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ahirette gorusuruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahirette gorusuruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahirette gorusuruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» capo » son istasyon » beymen » dmc » laz » bodrum » ahmet altan » atlet ustu pantolon askisi popcusu » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » webmasterlar icin kaynaklar » farketmedi kac » popomundo ne lan » bahriye ucok » kara lastik » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » son kahve » namussuz aksamlar » kerameti kendinden menkul » kizil anka » efes dark » sevgilinin eski sevgilisi » isaac promise » cumhurbaskani » yigit ozgur esprileri » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » zonguldak » milan baros un fasist olusu » if you go away » bobiler org » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu