ahimi hicranimi 

kapat
  1. bestesi selahattin inal'e ait, zeki muren in çok güzel okumuş olduğu damar parçadır...
    sözler:

Ahımı, hicranımı sakladım, gizli tuttum
    Gönlümü yıllar yılı hayalinle avuttum
    O gençlik günlerimiz dönmez asla geriye
    Yazık ki dönse bile sevdayı unuttum...
    #1056164 (i dont need that shit, 25.12.2006 22:48)
  2. behiye aksoy' un da yorumladığı, üzüntülerini kederlerini gizleyen, geçen geçmiştir, giden gitmiştir, bize düşen yarımda olsa bu yürekle yaşamak diyen, klasikler arasına girmiş, nihavend makamında gönül telimizi titreten şarkı.
    #3942709 (hece ozturk, 10.09.2008 03:30)
  3. nalan altinors'ün harika, yasar ozel'in muhteşem yorumladıkları şarkıdır.

mazide bir yerde yüreğimize dokunur geçer.

not: ilk entry'deki sözler doğru. ancak son satır bir "o" eksik galiba. yanlış hatırlamıyorsam: yazık ki dönse bile o sevdayı unuttum, şekinde olacaktı.
    #4169255 (nevai, 01.11.2008 11:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahimi hicranimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahimi hicranimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahimi hicranimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahimi hicranimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » hacker gibi davranmak ama hacker olmamak » en buyuk hayali 7 den 70 e katilmak olan cocuk » burada sorulari ben cevaplarim » sew7 » anal seks kullanim kilavuzu » sozlukteki web coderlar » gezilesi internet siteleri » bejna » yanlis kisiye kontor transfer etmek » king arthur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » alacakaranlik » dusunmuyorumoyleysemalim » isvec » turkiye sozluk » neslihan demir » konya » gotcu » melamet » temptation » astigmatizm