ahi evran universitesi 

kapat
  1. on beş yeni üniversite kurulması kanununa atfen kirsehir de kurulan üniversite..
    #867996 (harabe, 16.11.2006 20:10)
  2. eğitim fakültesi ve fen-edebiyat fakültesinden oluşan, kırşehir'in merkezinde bulunan, gazi üniversitesi'nden ayrılmış olan ve benim de eğitim fakültesi'nde okuduğum üniversite.
    #1000923 (psychofobia, 15.12.2006 13:33 ~ 11.09.2007 18:15)
  3. logo yarışması düzenleyen, kurulma aşamasındaki üniversite. (son teslim tarihi 12 ocak 2007)
    (bkz: ahi evran)
    #1080592 (risale, 30.12.2006 17:05 ~ 17:06)
  4. sanılanın aksine aslında ülkücü yuvası falan olmayan üniversite. bir zamanlar ülkücüler tarafından gazi üniversitesi'ne benzetilmeye çalışılmıştır fakat gerek okul yönetiminin gerekse öğrencilerin tepkisiyle engellenmiştir. bu yıl gazi üniversitesi'nden ayrılması sebebi ile g.t gibi ortada kalmıştır. gerçek şudur ki ortada büyük bir otorite boşluğu vardır. birinci sınıfların öğrenci kimlikleri hala verilemedi, bunun sebebi ise tam anlamıyla bir rektörünün olmaması. öğrenci kimliklerinde yeni rektörün imzası olması isteniyormuş. şu andaki rektör tedviren de olsa hacettepe üniversitesi rektörü tunçalp özgen. rektörlük seçimi yaklaşık bir ay önce yapıldı, ancak rektörü cumhurbaşkanı atayacağından ve çankaya'nın şu an cumhurbaşkanı seçimi gibi rektör atamadan çok daha önemli işleri olduğundan bizim okul rektörsüz kalmış ve öğrenci kimliklerimiz verilememiştir ve böyle giderse öğrenci kimlikleri önümüzdeki bahara kalacaktır. ha öğrenci kimlikleri çok mu önemli? evet önemli, bir üniversite öğrencisine çok kez lazım oluyor. sinemada öğrenci bileti alacağım, öğrenci bileti istediğimde adam benden kimlik istiyor, abi üniversite öğrencisiyiz diyorum, ee kimliğini göster diyor o zaman da haklı olarak. hadi bunu geçtim; ben kırşehire giderken inzibatlar otobüsü durdursa, yoklama çekse ne b.k yiyeceğiz? abi ben öğrenciyim, ahi evran üniversitesi'nde okuyorum. var mı lan öyle bir üniversite, çıkart bakayım kimliğini. vermediler daha abi. sen bizimle askerlik şubesine kadar gel bakalım genç...

edit:öğrenci kimlikleri mayıs ayının başında verilmiştir, aslında biz bu sene için umudumuzu kesmiştik ama...
    #1528457 (psychofobia, 15.04.2007 00:44 ~ 22.12.2007 02:44)
  5. --spoiler--
    Fakülteler
    Kırşehir Eğitim Fakültesi
    Kırşehir Fen Edebiyat Fakültesi

Yüksekokullar
    Kırşehir Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
    Kırşehir Sağlık Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulları
    Kırşehir Meslek Yüksekokulu
    Mucur Meslek Yüksekokulu
    Kaman Meslek Yüksekokulu
    Çiçekdağ Meslek Yüksekokulu

Araştırma Merkezleri
    Ahilik Kültürünü Araştırma Merkezi http://www.ahilik.gazi.edu.tr
    --spoiler--

fakülte ve meslek yüksekokullarından oluşan benim de eğitim fakültesi'nde okuduğum üniversite. henüz gazi üniversitesi'nin etkisinden kurtulamamıştır.
    #1944355 (psychofobia, 16.07.2007 11:33 ~ 11:35)

© 2008 - uludağ sözlük

ahi evran universitesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ahi evran universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahi evran universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enternasyonal bogazici kosusu » ahaha » la liga da gusul abdesti almayan uc futbolcu » oje suren teyzeler » i kissed a girl » i miss the old metallica » david addison » canli yayina telefonla katilan program yalakasi » the god delusion » zuhaha a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games