ahanda attila 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahanda
  2. ahanda patronu furdum
  3. attila the hun
  4. attila
  5. attila han
  6. attila askar
  7. attila tokatli
  8. attila sezgin
  9. attila durak
  10. attila ilhan

© 2008 - uludağ sözlük

ahanda attila başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ahanda attila ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahanda attila nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kutsal ruh » karpuz bostani ile sozluk arasindaki fark » alternatif akrep yelkovan diyaloglari » cok bugulu bacardi » teflon tava ve caydanliktan tost makinasi yapmak » 9 hafta » istedigimle seviseyim ama kocam beni bakire sansin » bazi yazarlardaki kasinti dolu tek cumle takintisi » seni seviyorum » neo arabesk muzik tarzi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games