ahaha ben buna guluyorum ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben buna guluyorum
  2. guluyorum ben buna
  3. iste ben buna guluyorum
  4. ahaha
  5. ahaha benim adim aveali
  6. buna tapin siz buna
  7. mutemadiyen guluyorum
  8. sana kicimla guluyorum
  9. ben baska bir seye guluyorum
  10. guluyorum oyleyse fethulla gulduren

© 2008 - uludağ sözlük

ahaha ben buna guluyorum ya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ahaha ben buna guluyorum ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahaha ben buna guluyorum ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annenin yaninda fingerboard calismak » ip atlayan gurbuz dana » mafiaturk » 1931 matbuat kanunu » roberto carlos un posteri » beklediginiz lider geldi » ziraat aniti » vbulletin » avrupa insan haklari mahkemesi » ozlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci