aha suraya yaziyorum 

kapat
  1. kahin insan söylemi.parmak ağızda ıslatılarak havada ya da zeminde bir imza çaktırılır ki görülmeye değerdir.
    #113695 (asiti kaçmış kola, 14.03.2006 00:47)
  2. entry girerken söylenebilecek cümledir
    sebebi ilk önce havaya masaya vb. yazmaktan daha mantıklı olması ve ikinci olarak "ahanda ben demistim" diyebilmek icindir cunku entry sozlukte pasalar gibi tarihi ve yazarıyla birlikte duruyodur
    #119311 (dopdop, 18.03.2006 02:20)
  3. - aha suraya yaziyorum
    - hocam daha büyük yazarmısınız göremiyorumda
    - iyi o zaman, aha buraya da yazıyorum...
    #187407 (nirvana, 21.04.2006 15:22)
  4. oraya yazacağına kupona yazsaydın be abi
    #187426 (shennay, 21.04.2006 15:26)
  5. 6.cı hissi kuvvetli olup bunu yazıya döken insanın sözleridir
    #187533 (enterezan, 21.04.2006 15:48)
  6. "bari doğru başlığa yaz" diyerek cevap verilesi laftır.
    #187559 (janjan, 21.04.2006 15:55)
  7. -şuraya yazıyorum daha sonra okursun
    +abi parmağınLa duvara yazdın...nasıL okuyacam
    -hatırLarsın Lan sende it
    +aha bende buraya yazıyorum...kabasın maho abi...
    #187561 (Tucimania, 21.04.2006 15:56)
  8. misafir gidilen evde şahıs her yere ağzını parmağına sokup bişeyler yazarken titiz ev sahibinin içi gidebilir
    #188217 (tereyagliiskender, 21.04.2006 18:34)

© 2008 - uludağ sözlük

aha suraya yaziyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aha suraya yaziyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aha suraya yaziyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lobiyes » fatih sultan mehmet » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » ingilizlerin anlamayacagi turkce sozler » asik veysel satiroglu » ergen kizlarin msn nickleri » demirci atesi » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » agriyi kesmek icin bulunan yontemler » mig 15 » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » zican adam » nefret istanbul » merzifonlu kara mustafa pasa » cumlede gizli ibneyi bulmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karsindakini tanimadan yargilamak » faith » 12 aralik 2002 olympique lyon denizlispor maci » ekmeksiz yemek yiyen insan » olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap » and justice for all » deniz konsimentosu » yaran laf sokmalar » hayata dair ic burkan detaylar » kafaya takilan sorular » google cevherleri » seni seviyorum » sevgililerin alyans takma meraki » fatih altayli » cocuk duslerimiz yok artik