ah u zar 

kapat
  1. ah çekmek , ağlamak , zırlamak , derin acılar yaşamak manasına gelen tamlama.

" sevday-ı aşkınla ah u zar ettim " sitki
    #1345092 (altobelli, 25.02.2007 01:20 ~ 01:22)
  2. inleyip sızlama, yanıp yakınma anlamlarına gelmektedir.
    #2073538 (unique270, 05.08.2007 13:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ah u zar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah u zar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah u zar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » hayal kirikligi » tuna kiremitci band » ecayip heyvanlara benziyirsen » kizlarin italyanca meraki » dave seaman » tobias beecher » 1936 durusmalari » guzellik salonu » dokuz kollu samdan » ertugrul saglam kesin gidiyor » lan » ne koyim » yureksagda » tay tay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » meltem taskiran » balikesir universitesi » deja vu » 6 ekim istanbul un kurtulusu » tescilli marka » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » gece vardiyasina kalan seovi turu » metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz » tiyatro » yakup sevindik » anti klise timi » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » afrikaner