ah o saclar yok mu 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. saclar
  2. kizil saclar
  3. olumcul saclar
  4. i said saclar no dedim
  5. o saclar kesilecek
  6. kuvet deligindeki saclar
  7. koparak dokulen saclar
  8. kizila boyali saclar
  9. omuza kadar uzun saclar
  10. hicbir sekle girmeyen saclar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tuncay ozkan » mira » hic zenci super kahramanin olmamasi » tesaduf etmek » gidiyom gidemiyom » modifikasyon » seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen nurcu » giuseppe cesare abba » salcano » a v m » fethi ahmet tosun » hazreti ali » baadir » mesene » yogusmali kombi » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » diego armando maradona » kalbe ben » allah ile aldatmak » vay yavrum orkidin olayim osur osur del beni » yirtik krampon » 10 a kadar sayiyorum lafiyla gaza gelen cocuk » kispeti dusen bedevinin drami » yedinci cadde » 88 » dostlarinin gozdesi » tekyoldevrim » sozlugu bir tek kadin memesine satarim » boyunlarinda hac tasiyan gotik turk kizlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa