ah mujgan ah ne vardi gittin ananin yanina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gel ananin yanina
  2. gel ananin babanin yanina
  3. suzme ruhuni pahidarin mujgan mujgan ustune
  4. suzme cesmin gelmesin mujgan mujgan ustune
  5. ah mujgan ah
  6. mujgan
  7. mujgan halis
  8. mujgan a ask sarkilari
  9. d smart soran mujgan
  10. mujgan ferhan sensoy

© 2008 - uludağ sözlük

ah mujgan ah ne vardi gittin ananin yanina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah mujgan ah ne vardi gittin ananin yanina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah mujgan ah ne vardi gittin ananin yanina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vw beetle da nazi marsi dinlemek » yabani » esek » postpartum psikozu » the prestige » kemal kilicdaroglu » rusya tarihine keyfi bir bakis » www muratboz com » geometri bilmeyen giremez » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » introjekt » mao » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » psikofarmakoloji » skopofili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » autumnblaze » hic bizimkini yediniz mi » pkk » saturnine » izmiri izmir yapan ozellikler » yitik cennet » miss me blind » luxury boutique hotel » matruska » besiktas kultur merkezi » sinemasal sorunlar » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » hezeyan » edidir edi » ergenekon un bir numarasi