ah keskem 

kapat
  1. seninle gezebilseydim ....

yanağını dişleseydim ....

cümlerinin sonunda söylenebilecek istek ünlemi
    #38786 (kısmetsiz, 26.01.2006 04:14)
  2. ibrahim tatlises'in hareketli parçalarından biri. 1992 yılında çıkardığı albümünün adıdır aynı zamanda.

seninle çikabilseydim
    ah keşkem ah keşkem
    elini tutabilseydim
    ah keşkem ah keşkem
    kafelerde diskolarda

belini sarabilseydim
    ah keşkem ah keşkem
    elimdeki sazim olsan
    doya doya çalsam seni

kadehimde şarap olsan
    ah keşkem ah keşkem
    doya doya içsem seni
    ah keşkem ah keşkem

ah keşkem keşkem keşkem
    içebilseydim keşkem
    ah keşkem keşkem keşkem
    çalabilseydim keşkem
    #339112 (auslander, 12.06.2006 16:02)
  3. bir ibrahim tatlises sarkısı
    #419361 (dopdop, 12.07.2006 20:44)
  4. seninle çikabilseydim
    ah keşkem ah keşkem
    elini tutabilseydim
    ah keşkem ah keşkem
    kafelerde diskolarda

belini sarabilseydim
    ah keşkem ah keşkem
    elimdeki sazim olsan
    doya doya çalsam seni

böyle de süper bir kısmı olan bambaşka şarkı.
    #463091 (veritaserum, 26.07.2006 15:44)
  5. ne varsa eskilerde var dedirten şarkı. ibo bile sevimli şarkılar yapıyordu * *lan.
    #3985585 (sanirim osurdum, 20.09.2008 01:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ah keskem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah keskem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah keskem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ah keskem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» selena » benimle cikar misin » saygimiz vardir » tek tuk sigara icmek » kertenkele » sensiz geceler » ah keskem ah keskem » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman » iste dostlar » gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » bermuda » gulsuna korur » ken rasmussen » baskin oran » bolivya » ilk turk uzay gemisi » 2050 yilinda gazete mansetleri » ilk 11 in altisiyla yatmak » lastik yakmak » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dar pantolon » la crise » kadikoy iskelesi » tunus » sinavi ilk bitirmek » genc carsaflilar rahatsiz » kuveyt turk » armani black code » puzzle halisina sahip olmanin insani guclendirmesi » merenptah