ah keske 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. keske hic keske demesem
  2. keske
  3. keske kiz olsaydin
  4. keske sen olmasaydin
  5. keske yok olabilsen
  6. keske bilseydim
  7. keske 18 olsam
  8. keske yapabilsek
  9. keske olmeseydin
  10. keske olmasaydi

© 2008 - uludağ sözlük

ah keske başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah keske ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah keske nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yusuf guney » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » efes dark » marti » dogunun limanlari » gulce » radyo sol » degnek » bir tikky nin intihar mektubu » birbirine benzeyen unluler » tabulari yikmaya geldim hatceee » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » burdayim » kovulduk ey halkim unutma bizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tatil sonrasi ise baslamak » zekeriya beyaz » gidenin yeri doldurulur » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » hagi vs hami » knut » fethullah gulen cemaati » yaprak sarmasi » yaran basliklar » varligim turk varligina armagan olsun » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » gote got diyene got diyen kisi » savasmak » tsk ya karsi yurutulen saldiri » mevlut erdinc