ah edip inlerim 

kapat
  1. şevval sam 'ın sek albümünde çok güzel söylediği hicaz makamı bir sanat müziği bestesi.
    sözleri:

ah edip inlerim gurbet elinde
    uzaktan göründü benim dağlarım
    yine garip kaldım gurbet elinde
    sevgilimi hergün anar ağlarım

neyleyim köşkü, neyleyim sarayı
    içinde salınan yar olmayınca

kimsesiz hem öksüz kaldım bu yerde
    talihim düşürdü beni bu derde
    gözümü kapadı bir kara perde
    evimi yurdumu anar ağlarım

neyleyim köşkü, neyleyim sarayı
    içinde salınan yar olmayınca
    #2350005 (monsta, 20.09.2007 22:44)
  2. gurbet ellere işiniz düşmüştür. geceleri hain, gündüzlerse küfürbazdır.
    devamlı size söver. söver söver söver. hiç affetmez.
    sonra dönersiniz yüzünüzü televizyona,
    sevdiğiniz bir sanatçı vardır orada.
    sevval sam.
    ''allah allah'' der ve eklersiniz.
    ''bu kadının burada ne işi var ?
    hadi işi var, bu şarkıyı nasıl ..''

derken şarkıya kulak verirsiniz.

''kimsesiz hem öksüz kaldım bu yerde
    talihim düşürdü beni bu derde
    gözümü kapadı bir kara perde
    evimi yurdumu anar ağlarım''

ömrünüzde ilkkez dinliyorsunuzdur.
    ama size öyle bir tokat atmıştır ki bu şarkı, yurdunuzu memleketinizi terkederken bayram havası yaşadığınız gelir aklınıza.
    utanırsınız.
    değerini anlarsınız terkettiğiniz şeylerin.
    ve şafak saymaya devam edersiniz.
    #3797087 (aclik kader olamaz, 10.08.2008 12:31)

© 2008 - uludağ sözlük

ah edip inlerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah edip inlerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah edip inlerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orhan ak » istikamet saginiz dagilin mars mars » light » kaybetmek » autoshow 2008 » akil ile masturbasyon yapmak » 12 ekim 2008 » yildiray ogur » bakire olmayan bayanla evlenmek » pgm301 » araba kullanan erkege oral seks yapmak » zall in buyuk acmasi » pkk kamplari bizim icin bbg evi » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » halka tatlisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » pulemjot kalashnikova » ribozom » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » forever young » joyeux noel » adana da starbucks olmamasi » rat salad » chazsmyr dhuunyl » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » cazir cozur » gunun sozu » olympiakos » blog 27