ah bir zengin olsam 

kapat
  1. ister istemez insanın aklına giren bir arzudur, dilektir, yakarıştır... loto, piyango, sayısal gibi talih oyunları ile birleşince umuttur.
    #1087478 (gigantic, 01.01.2007 00:07)
  2. milli piyangonun reklam sloganı.
    #1088856 (piri reis, 01.01.2007 11:58)
  3. damdaki kemanci müzikalindeki "if i were a rich man" şarkısının türkçesi.

şarkının kunyesi:
    Aranjman (1970)
    Söz: Y. Taşer
    Müzik: j. Buck
    Yorumcu: Tanju Okan
    ~ http://www.birzamanlar.net/arsiv/arsiv4.html ~
    #1137744 (alfred hickorkmaz, 11.01.2007 15:58)
  4. 1971 yapımı 50 dakikalık macera filmi.
    yönetmeni için: (bkz: sırrı gültekin)
    #1714265 (wtasyh, 01.06.2007 23:23)
  5. tanju okan in bir fakir agziyla icten söyledigi harika sarki.
    #2663281 (ANTEPLI, 05.12.2007 01:36)
  6. (bkz: if i were a rich man)
    #2663289 (misisipikedisi, 05.12.2007 01:39)
  7. almancasi: wenn ich doch mal reich wär...
    #2663359 (ANTEPLI, 05.12.2007 02:02 ~ 02:03)
  8. ah bir zengin olsam
    sana neler neler alırdım
    yaşardın gönlünce sen
    bir zengin olsaydım ben
    çalışmazdık asla
    ne isterdim tanrıdan bundan başka ben
    her akşam votka, rakı ve şarap
    şarkısını sana öğretirdim ben
    geçip gider kalmazdı hiç keder
    ömrümüz zevk ve neşeyle dolu
    sürer giderdi hayat boyu
    işte böyle zengin olsaydım ben *
    belki de böyle bir zenginlik içinde olsaydık sevgilim
    bunca rahat yine de bedbaht mutlu olmazdım ben. *
    #2833635 (lilium inter spinas, 13.01.2008 19:50)
  9. kocaman bir kütüphane yaptırırdım demek istediğim hayal.
    #2833638 (gulce, 13.01.2008 19:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ah bir zengin olsam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah bir zengin olsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah bir zengin olsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ah bir zengin olsam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk hakkinda ne dediler » ah polis olsam » hulya avsar » kayra senocak » jessica alba ile ayni yasta olmak » deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » yarim kalanlara ragmen » park » bir sonraki basbakan ile ilgili istekler » anal seks yapmanin zararlari » mouth for war » fazlurrahman » tirledim ha » sonumuz hayrola » varyags of miklagaard » entry ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » roberto carlos un akli nuria bermudez de » luke chambers » ordinary world » bairam hoshtempo » onumuzdeki maclara bakicaz » legion of the damned » yaratici spor sayfasi basliklari » methusena » free your mind » atletico madrid