ah bir polis olsam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ah polis olsam
  2. hirsiz olsam zengin olsam
  3. polis polis olali boyle teklif almadi
  4. polis uniformasi giymis sivil polis
  5. su olsam ates olsam
  6. iyi polis kotu polis
  7. ah bir mod olsam
  8. emo mu olsam ne olsam
  9. ben olsam dtp ye oy verirdim
  10. ben olsam atlardim

© 2008 - uludağ sözlük

ah bir polis olsam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah bir polis olsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah bir polis olsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» derya baykal » whiskey in the jar » muzaffer izgu » cicekli koy » yilmaz ozdil » bosver » izani yok » pkk sempatizani yazarlar » histerik anestezi » sozlukteki pkklilar » you keep me hanging on » daniel gonzalez guiza » sampiyonlugunu ilan etmek » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » phylum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yumurtanin fircalanmams tarafi » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » sagcilari taniyinca solcu olmak » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » saygi hak edilmez kazanilir » sergen yalcin » grief » ekstrem » yaratan rabbinin adiyla oku » barack obama » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » hayata dair ic burkan detaylar » barlar sokagi » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » uludag sozluk ten soguma nedenleri