ah anne karnimda cok kotu bir agri var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. surekli kotu yemek yapan anne
  2. anne babam geceleri kotu sitelere giriyor
  3. karnimda cocugunu tasiyorum
  4. karnimda senin cocugunu tasiyorum
  5. karnimda kanat cirpan kelebek koleksiyonu
  6. ab kotu abd kotu iran kotu araplar kotu
  7. kotu entryleri degil isine gelmeyeni kotu oylamak
  8. tadi kotu olan yiyeceklerin kotu kokmasi
  9. gecen haftanin en kotu girilerinin cok kotu olmasi
  10. kotu millet yoktur kotu insan vardir

© 2008 - uludağ sözlük

ah anne karnimda cok kotu bir agri var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah anne karnimda cok kotu bir agri var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah anne karnimda cok kotu bir agri var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yerdeki benzine yanan kibrit atmak » sari saclarindan sen suclusun » neye el atsam kuruyor » tv de zapping yapmaktan hic program izleyememek » fifa vs pes » seslisozluk » fabio paim » biga » baris baris » uludag sozluk tarikati » james clerk maxwell » eksi sozluk » zallman » edebiyat ve yasar kemal » wolverine » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hotel menora » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » bursa da ne ariyoruz zirvesi » fuzzy logic » o horten » sevisen komunist » yazar nesillerine verilebilecek alternatif isimler » turk » calismayacak kadar zengin olmak » estonya milli futbol takimi » veleybol » xbox360 dashboard » yaran yanlis baslik okumalari » lucretia » su uzun gecenin gecesi olsam