ah anama anama 

kapat
  1. acıklı bir metin çiftçi türküsü , ama kanımca annesini , babaannesini ya da anneannesini kayb edenlerin daha ama daha iyi anlayacağını tahmin ettiğim türkü.

edit: metin çiftçi de çok acıklı okumuş allah için.

sözleri ;
    NAMLI DÖNDÜ BAĞRIMA
    ELiM DÜŞTÜ YANIMA
    DUR VURMA DiYEMEDiM
    DÜŞTÜM ÖLÜM AĞINA

`AH ANAMA ANAMA
    DAYANAMAM ANAMA
    ACISI KESiLiRDi ELi DEYSE YARAMA` *

YANDI YÜREĞiM YANDI
    ELiMDE ERiYORSUN
    NE YÜZLE GiDECEĞiM
    SEN BURDA ÖLÜYORSUN

`AH ANAMA ANAMA
    DAYANAMAM ANAMA
    ACISI KESiLiRDi ELi DEYSE YARAMA`

VUR KAZMAYI MEZARCI
    MEZARIM DERiN OLSUN
    BENi VURAN KARDAŞIM
    BU DÜNYA SENiN OLSUN

Söz : METiN ÇiFTLiK
    Müzik : METiN ÇiFTLiK

edit: direkt kopi peyst.*
    #1420196 (altobelli, 17.03.2007 00:00)

© 2008 - uludağ sözlük

ah anama anama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ah anama anama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah anama anama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bolu beyi » akilli isaretler » galatasaray in elenmesine sevinen fenerbahce li » stalin mehmet » elisa » perpa » dipcik » sezaryenle dogum yapmayi cok duygusuz buluyorum » apo » geyik muhabbeti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games