agzinla ic sunu 

kapat
  1. içki içme eyleminin b.kunu çıkaran kimseye sarfedilen fırça tadında kelam.
    #2281318 (hosaf, 08.09.2007 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

agzinla ic sunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agzinla ic sunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzinla ic sunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinirgac » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » tsk ya camur atmak » seni anliyorum » hotk » zekeriya beyaz » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » ne zaman adam oluruz » sevgilinin komunist olmasi » basarisiz diyetisyen ufuk » ankara » murtaza » tolga zengin » muteahhit » kars fen lisesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » marti » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » her sey cok guzel olacak » damizlik » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » erkek cantasindan cikan ilginc malzemeler » pkk » edu ve deivid arasindaki farklar » cuk gibi insan » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » vacuum cleaner » koc burcu kadini » fringe » trabzon