agzinin icine bakan insan 

kapat
  1. bir tanesine sahip olundugunda sahip olmak zorunda olanin gotunden kan getiren insan modelir.***
    her an her dakika agzinizdan bir laf cikmasini bekleyen , asla ve asla kendi olamayan , hep karsisindakinden hareket bekleyen. boyle bir insan sizinle ayni anda cumle kurmaya baslar , ben aciktim deyince evet abi bende aciktim der*
    #888183 (maniacdepressive, 21.11.2006 03:26)
  2. en iyi tanimi ornek verir mantigindan hareketle , buyrun okuyun ; basitten karmasiga
    x-abi su bitti napiyim(cepten arar sorar)
    y-alma x`cigim biz susuzda yasariz evelallah - kendi sanirim birey olarak gormemektedir su bitince birilerinin al olm su olursun maazallah demelidir.

x-abi su muslugu ne zaman taktiricaz?(eve para birakilmistir , sorularn kisinin sikini kasiyacak vakti yoktur)
    y-y cim sihhi tesisatcinin telefonu buzdolabinda bi zahmet arayiver para da bilgisayarin ustunde
    x-haa peki abi o zaman ben seni bekliyim
    y-honk*!

edit : dahasini yazacak kadar sinirim kalmadi , gecti efendim. lakin sizin ekseninizde yasayan biriyle zor efendim*
    #888203 (maniacdepressive, 21.11.2006 03:35)
  3. (bkz: alik)*
    #888227 (maniacdepressive, 21.11.2006 03:52 ~ 03:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

agzinin icine bakan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agzinin icine bakan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzinin icine bakan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agzinin icine bakan insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.