agzini opeyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hay agzini opeyim
  2. opeyim de gecsin
  3. opeyim gecsin
  4. gotunu opeyim kalibi
  5. egil de bir opeyim butonu
  6. at yalani opeyim inanani
  7. ayaginin altini opeyim
  8. zall ver elini opeyim
  9. yarim istanbul gel opeyim gerdanindan
  10. hay actiginiz anketi opeyim ben sizin

© 2008 - uludağ sözlük

agzini opeyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agzini opeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzini opeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sucugu dogradiktan sonra soymak » finlandiya » satanizm bir din ise garfield seytandir » albert einstein » kanye west gozlukleri » pgsg » i wanna be your man » radyo sol » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » ece erken » beko » kizlari guzel gosteren detaylar » kuku bekcisi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatma aliye » prezervatif » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » abidas » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » aktutun baskininda ergenekon parmagi » cok eski sevgilinin aramasi » her turlu tip alaninda uzman anne » kadin erkek esitligi » kararti » tac » grigory petrov » dalgaci mahmut » umut etmeyi umut etmek