agzini cart diye yirtarim 

kapat
  1. çingenelerin kullandığı sonra günlük dile de bulaşan,genelde birbirini çekemeyen kadınların söylediği tehdit sözü.uygulanabilirliği yoktur.
    -kız seninki dün yine eve geç mi geldi?
    -sanane benim kocamdan karı?kocamı mı izliyorsun sen?
    -aman ne izleyeceğim senin sümüklü kocanı?ona (bkz: belediye baksın).
    -doğru konuş yoksa fena olur.
    -ne olurmuş söylesene?
    -bana bak sen fazla oldun,hem benim kocamdan sana ne.sen kendi ayyaş kocana bak.
    -senin var ya ağzını yırtarım ben.
    -gel de yırt anam,gelsene.
    -aç kapıyı geliyorum.
    -tabi oldu güzelim.
    #116840 (asiti kaçmış kola, 16.03.2006 01:09)
  2. bir bayana hiç yakışmayan, beylerin de asla kullanmayacağı söz.
    #2658421 (arabaciarabayatasget, 03.12.2007 18:48)
  3. caaaaart kabakaaaaat cevabı verilen.
    #2658574 (twilightismyrobe, 03.12.2007 19:16)
  4. kısaca bir tehdittir.lakin bunun "senin ağzını verevine bir yırtarım doktorlar bilde dikemez" versiyonu vardırki tehditte son noktadır.
    #2658586 (aRwEn aSya, 03.12.2007 19:19)
  5. ağız dalaşında mahalle karısı tehtididir.
    #2658718 (agnostic, 03.12.2007 19:50 ~ 19:52)

© 2008 - uludağ sözlük

agzini cart diye yirtarim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. agzini cart diye yirtarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzini cart diye yirtarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne diyon lan sen » the crucible of man » kuran i kerim yasaklansin » birali dondurma » karpuzu ekmek bicagiyla kesmek » musteriye misafir demek » nokta » ctrl shift s » sozluk yazarlarinin nicklerinden sikinti cekmesi » kiz arkadasina buz parmak alan sevgili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci