agzimi dikseler 

kapat
  1. (bkz: elim durmaz)
    #647332 (BlindGuardian, 19.09.2006 07:25)
  2. Tel tel ve iplik iplik dikseler de ağzımı;
    Tek ses duysalar; Allah... Yoklayanlar nabzımı.

necip fazil kisakurek
    #1861383 (yasakani, 04.07.2007 08:42)
  3. söz konusu olduğunda bazı işgüzar esnfların vitrin camında yazılacak afiş: ağız dikilir.
    #2877871 (ParaNtez, 22.01.2008 11:37)

© 2008 - uludağ sözlük

agzimi dikseler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agzimi dikseler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzimi dikseler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zekeriya beyaz » megaherz » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » mustafa » dsi » trakya universitesi » tirsinti » fenerbahce nin sampiyonlar liginde final oynamasi » buzlu turizm » rs ne la » cello » genelkurmay bu kez hesap versin » nobran ne ya » kerameti kendinden menkul » asfaltiniz hayirli olsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vantage point » fenerbahce nin adami milli yapmasi » kadavra » up up and away » senden cocugum olsun istiyorum » metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » esref saati » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » husnu bile gelse senlendiremez » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » yaran turkce altyazi cevirileri » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » buhurizade mustafa efendi » dagda yasamak