agzima verir vermez 

kapat
  1. nuri sezigüzel in dün 1:00 civarlarında azından çıkan söz öbeğidir.

ukteyi vereni buraya yazmak hiç adetim değildir ama yazıyorum;

--------------------------------------------------------------
    uktecinin notu: nuri sesigüzel, makina, demin..

ukteyi veren: mevta (15.07.2007 01:06)
    #1938511 (isildur, 15.07.2007 13:30)
  2. akabinde düzelterek, ''miktofonu ağzıma verir vermez'' demesiyle bir anlık gafletten, daha çok yaran bi farkındalığa dönüşmüştür. *
    #1938521 (6.4.r.1.$.h, 15.07.2007 13:31)
  3. ilgili gaf için;

http://youtube.com/watch?v=3nABAvAVukU +
    #2008163 (headacheda, 25.07.2007 17:54)
  4. - ağzıma verir vermez..
    + valla verir vermez beni karıştırma. ama bence o ağza verilmez bilader.
    - neden lan? ne varmış ağzımda?
    + lan olum şu dudaklara, şu damaklara, şu diş yapısına bak. pipinde bi karizması olacak.
    - bilader ağız mevzusunu ben bu amaçla açmadım ama benim ağzıma verilir yani, ağzım güzel benim.
    + lan olum git bi aynaya bak, hayatta verilmez. hatta insan mısın sen?
    - lan, lannnn, ite bak. lan ben istedim mi en kral y.rağı ağzıma alırım be.
    + alamazsın olum. kimse o ağza vermezzzz...
    - sen bekle burda, iki dakika bekle. ben birini çevirip nasıl ağzıma alıyorum bak.
    + hadi lan. alamazsan ibnesin.
    - alırsam da sen ibnesin..
    + hadi o zaman...
    #2008196 (deatly, 25.07.2007 17:58 ~ 17:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agzima verir vermez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agzima verir vermez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzima verir vermez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agzima verir vermez. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » in charge » maydonozun arkasina saklanmis fil » vakur » forever more » iyi huylu fonksiyon » hezarfen hariciyeci celebi » ilk entry i arti oylamak » tanri tanri olali boyle kul gormedi » chp nin binom acilimi » masa tenisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » facelift » har » emily dickinson » emniyet cemaati » jim carrey » avsor » 4 6 0 » maoist komunist parti » canim ailem » allantoin