agzim var konusuyorum bakin escinselim 

kapat
  1. sözlük camiasına girdim gireli sözlüklerde * * bitmek tükenmek bilmeyen yersiz ayar verme çabası malumunnuz. yerine göre etkili ya da etkisiz oluyor. etkili ayar veren yazarların karşısında boynum kıldan ince. ama mına kodumu yerinde daha sözlük formatına aşina olamış organizmalarda kendi başlarına ayar verme çabaları yok mu |xxx| beni öldürüyor. ulan sitirin gidin yazı yazın, oylama yapın, ukte verin-alın. ama sik gibi her kızdığınız başlık hakkında, başlık açmayın. lan ne zaman sözlüğe girsem sol frame'de gereksiz din ve gereksiz dinsizlik konuları.
    aslında bu furyayı ilk başlatanı sikmek gerek... ama boşverelim, sikmeyelim çoğalmasınlar. zaten arasakta bulamayız.
    neyse bir şekilde başlamış ve birisi buna tav olup* ona tam ters düşecek bir şey yazmış ve herşey başlamış.

iyi de canım arkadaşlarım yanlışı sürdürmenin ne alemi var? yok değil mi? o zaman???
    ama yok illa böyle gelmiş, böyle gider bıdı bıdı... diyorsanız aşağıdaki başıklara devam.

başlık: (bkz: agzindan kopukler sacan dinci)
    cevap : (bkz: agzindan kopukler sacan ateist)

başlık: (bkz: carsaf giyip turban takan sakalli dinci)
    cevap : (bkz: escinsellerin solcu olmasi)

edit: tanım: sözlük yazarlarrının bitip tükenmek bilmeyen ayar verme çabalarına baka baka dellenmiş yazar delirişidir.
    #3964390 (aristo, 15.09.2008 01:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agzim var konusuyorum bakin escinselim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agzim var konusuyorum bakin escinselim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzim var konusuyorum bakin escinselim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agzim var konusuyorum bakin escinselim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » boys anilar » emosuz bir turkiye icin elele » emir bey hani » korsanlarin mustafa filminin kopyasini basmamasi » george laura bush cifti sevisiyorlar » yeni bir sayfada sana bakmak » ameleperver cemiyeti » altay » laik duzen » yaran canli yayin gaflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » last fm » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » ceto » deltakanat » nilufer hatun yurdu » aranmak » bu baslik tam yirmi harf » mesut cemil » tavadaki son sucuk » muhtasar beyanname