agzi bozuk dini butun yazarlar 

kapat
  1. (bkz: çok yıpranmak)
    #2540993 (terbiyesiz, 31.10.2007 19:30)
  2. benim! mna goyim. ehem, yan efenim benim de dahil olduğum yazarlar gurubu, güruhu, topluluğu vesairesi.
    #2540994 (filiandro, 31.10.2007 19:30)
  3. sözlükte dini bütün olduğunu düşündüğümüz yazarların aslında ne kadar dini bütün olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz. sadece yazdıklarından yola çıkarak bu sonuca varabiliriz ama bu da çok yeterli olmaz çünkü yaptıkları ibadetlerin hiçbirini görmüyoruz.
    dini bütün bir insan bile olsa insan insandır ve hataları olacaktır elbette. bizim amacımız hatalarımızı en aza indirmektir. dini bütün olan yazar küfür etti diye onun dini bütün olmadığına biz karar veremeyiz.
    #2541002 (desiree, 31.10.2007 19:32)
  4. "ağzım bozuk olabilir ama dinimi yaşıyorum" diyenleri mevcuttur...
    dini bütün denildiğine göre ve bahsi geçen dinin islamiyet olduğu belirtilmediği için böyle bir mantık ile yaklaşabildiklerine inanmak istiyorum...
    aksi halde çok büyük bir cahillik yapılmış olunacaktır değil mi?
    #2541124 (homeroglan, 31.10.2007 20:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agzi bozuk dini butun yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agzi bozuk dini butun yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzi bozuk dini butun yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agzi bozuk dini butun yazarlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » asdoper » moderasyonun kacak guresmesi » bir seviyorum bir sevmiyorum » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » google » kobi » agit » dunya sonsuzluk icinde kucuk bir parantezdir » kurtulus gununde temsili dusman askeri » akp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » la soledad » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » fox spikerlerinin garip tonlamasi » 2009 uefa kupasi finali » amat » tocarg » mercedes i olan yazarlar » intro » yedek subay sinavina girecek adaylara oneriler » nutella