agzi bozuk adamin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. agzi bozuk
  2. agzi bozuk ask mektubu
  3. agzi bozuk dini butun yazarlar
  4. dizilerde kotu adamin mafya iyi adamin sade olmasi
  5. msn agzi
  6. kol agzi
  7. can agzi
  8. ege agzi
  9. cingene agzi
  10. agzi sut kokmak

© 2008 - uludağ sözlük

agzi bozuk adamin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agzi bozuk adamin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agzi bozuk adamin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» no air » turk televizyonlarindaki cadili diziler » salcali sogan kavurmasi » dolunayisi » 402 nolu sinifin cocuklari » melankolik » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » celtek tumulusleri » tuva » righteous kill » red alert 2 » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » militarist ulkede beden dersi » mezzanine » serva dinu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask nazlanir » genetik determinizm » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » genelkurmay i yipratmayan tek sey » seriatci basketbolcu » kitap okumamayi marifet saymak » gogus killarini yolmak » ati radeon hd 3850 » ozru kabahatinden buyuk » teroristlerle anlasma yapan devletler » seovi » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » al sana bir gobek ver bana bir bebek » senaryo kabizi senarist » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi