agyness deyn 

kapat
  1. ingiliz manken. ingiliz moda odullerinde yilin modeli secilmistir. ayrica amator bir muzik grubunda gitaristlik yapiyrmus kendisi.
    #3229418 (bilmem, 04.04.2008 16:49)
  2. dünyanın en güzel kadınlarından biri olduğunu düşünüyorum. modeldir bu arada evet. *
    #3495737 (sprnova, 05.06.2008 01:44)
  3. bir haftadır angelina jolie'nin tahtını kapan kız olarak ilan edilmiş manken abla. shiseido reklamı yüzü olmuş meğer.

yav sen o çırpı bacaklarınla, çipil gözlerinle, kirpi,uv ben çok çılgınım saçınla olsan olsan çakma gotik olursun be yavrim. nerde o angelina'nın seksiliği, anaçlığı, atraksiyonları, nerde senin süper model oldum lan bakışın.

seni kınıyorum agyness ve sana laflar hazırladım.
    #3593829 (meviq, 28.06.2008 22:22)
  4. kendisi saçlarını kısacık kestirip sarıya boyatana kadar kimse suratına bakmamıştır ve moda haftasında defileler arası koştururken ulaşım aracı olarak bisiklet kullanıp formuna form katmıştır.
    #3593903 (tambirleydi, 28.06.2008 22:47)
  5. (bkz: burberry the beat)in reklamındaki güzelliğiyle her aklı basındaki erkeğin aklını alan harika yaratık.
    #3771543 (kangaroo, 05.08.2008 00:14)
  6. saç modeli ve renginin yanısıra yüzündeki tatlılık ile insanları sorgulamaya iten fevkalede tatlı hatun kişisi.

http://fashionspirit.file.../08/agyness-deyn-mix.jpeg
    #3838065 (visibilia ex invisibilibus, 19.08.2008 03:27)
  7. tokio hotel'in solistinden daha çok kıza benzemeyen kız.
    http://www.im-net.hu/imag...s/bill_tokio_hotel800.jpg
    qed
    #3838067 (CunaurG, 19.08.2008 03:31 ~ 03:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agyness deyn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agyness deyn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agyness deyn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agyness deyn. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » todo sobre mi madre » canan tan » oss ye babayla ayni sinifta girmek » iste budur ustat » ailevi sorunlari nedeniyle ulkesine donen futbolcu » abdullah ocalan in kapitalizmle ilgili makalesi » turbanliya rozet takilabilir ama torenlere alinmaz » ulu orta yerde opusmekten cekinilmeyen erkek » al askini ver beni » sozluk yazarlarindan aforizmalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozluk bana kari bul lan allahsiz » narkoz » facebooktaki solcular » doing it to death » matahari » asaf savas akat » atakoy » chop shop london garage » michelle marsh » hasan abiye ne oldu sahi