agustos gecesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cumartesi gecesi makina gecesi
  2. gecesi
  3. yaz gecesi
  4. gokhanin gecesi
  5. ates gecesi
  6. haziran gecesi
  7. artvinliler gecesi
  8. gerdek gecesi
  9. kadir gecesi
  10. sira gecesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» huseyin hatemi » tolga cevik » dolmabahce sarayi » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » agizdan kan gelmesi » biz kac lirayiz » yildizeli nin tarihi eserleri » ota boka sehit demek » demokrasi » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » sigara dumaniyla dolu odanin penceresini acmak » kilic baligi nin oykusu » disk » pharmaton21 » ben bir multeciyim » antakya nin tarihi eserleri » closure » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » wasabi » necmettin salaz » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » ne guzel guldun » msn de erkegin kiz nick i kullanmasi » kayseri duku haci abdullah » ivan klasnic » for you » riot van » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya » domatesli pilav a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa