agriyi kesmek icin bulunan yontemler 

kapat
  1. başka hiçbir ülkede görülmemiş türk aklı dedirtecek durumlardır.ağrıyan dişe rakı basmak,ağrıyan başa tülbent sarmak gibi..
    #4093431 (cuervo del mare, 15.10.2008 22:02)
  2. en mantıklısı ise:

(bkz: ağrı kesici kullanmak)
    #4093435 (sew7, 15.10.2008 22:03)
  3. (bkz: öpüşmek)
    #4093482 (yat geliyorum, 15.10.2008 22:16)
  4. (bkz: zokal anestazi)
    #4093485 (Bard of Hell, 15.10.2008 22:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agriyi kesmek icin bulunan yontemler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agriyi kesmek icin bulunan yontemler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agriyi kesmek icin bulunan yontemler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agriyi kesmek icin bulunan yontemler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » kocasini 300 erkekle aldatan kadin » ocalan in marks ve lenin i asmasi » azize » cocos adalari » dostum nika demissin ama bu kasar » norvecli balikci sirin » aglarim » google in 21 kasim 2008 logosu » mevduat sahiplerine bildiri zorunlulugu » a natural disaster » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yayin politikasi » islamiyette hamamlarin haram olmasi » siyah sut icen beyaz zenci » ertugrul ozkok » a clockwork orange » kot pantolonu buzdolabina koymak » erol manisali » niyazii » abd de mini etekle seyahat yasagi » surekli gote got denildigini hatirlatan uuser