agresifim sinirliyim kompleksliyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. agresifim kompleksliyim eksi sozluk yazariyim
  2. agresifim kompleksliyim uludag sozluk yazariyim
  3. turk um dogruyum kompleksliyim
  4. kompleksliyim eksi sozluk yazariyim
  5. su an cok sinirliyim cok
  6. sinirliyim saldirabilirim
  7. cok sinirliyim uzak dur benden
  8. sinirliyim sonra konusalim
  9. cok sinirliyim kimse yazmasin
  10. sana cok sinirliyim ve kufurler hazirladim

© 2008 - uludağ sözlük

agresifim sinirliyim kompleksliyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agresifim sinirliyim kompleksliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agresifim sinirliyim kompleksliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pencereden atlamak » kolonyayi cocugun kafasina dokmek » maliye bakanligi » mig 15 » turkiye memurlar arasi solitaire turnuvasi » saint nicholas » wish you were here » sarah palin » mehmet farac » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » butun dunyada askerler olmasa » fethullah gulen in dunyaya kazandirdiklari » gstv org » yasama yasat » liman von sanders » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » telaffuzda turgay seren ekolu » congusdator » xross media bar » intifada » greiningardeild varnarmalastofnunar islands » lise cikislarinda bekleyen abaza erkek guruhu » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » bana askini getir » bobby knight » hagi yle buyuyen nesil » dogan medya grubu » seek » surprizlerin icine eden sevgili » hammurabi kanunlari » bas kaldiriyorum