agresif dangalak genclik 

kapat

1. her fikri ya sovence benimseyen yahut hiyarca düsman olan genclik cesitidir. dunyayi siyah beyaz olarak gören bu insanlar grilerin oldugunu bilmezler. bilmekte istemezler. çünkü kendi fikirleri en iyidir. arastir yapmayi, okuma yazmanin sadece otobus tebalasi okumaktan ibaret oldugunu zannederler. okudugumuzdan ne anladik sorusuna ezberledikleri bir kac tumce ile cevap verirler.

her kesimde bu tip insanlar vardir. dunya kuruldugundan beri olacaktir ve gidisatla da var olmaya devam edecektir.

dunyada bu tip dangalaklar vardir ama ulkemizde bu yogunluk kilometre basina daha fazladir.

çünkü hayatin diyaletik olduguna hiç bir şeyin saf olmayacağina inanmazlar.

çünkü görünenle idare ederler. anlamak, alt metinleri görmek ve analiz etme yeteginden muaftirlar.

çünkü ot yedikleri için koyun psikolojisine malik olurlar. ve hakikat karsisinda hıyarliklari ile taaruz etmeye kalkarlar.

çünkü ezberci ve sloganisttirler.

çünkü lafi götünden anlarlar.

hayatta kazmaliklarindan ötürü mevki, ün, şan, söhret ve servet kazanabilirler fakat adam olmazlar.

ve kendilerine benzeyen cocuklar peyda ederler.

aman bana ne ... ben ne güzel kendi alemindeydim. nerde kalmistim... cahit sitki'da kalmistim.

Değil, işlerimiz yolunda değil;
    Kaybettik eski düzen havasını.
    Dağda çoban, denizde kaptan dahil,
    Şaşıran şaşırana pusulasını...

Daha sürer mi dersin bu şaşkınlık?
    Yarını ne olacak dünyamızın?
    Biz yaşımızı, başımızı aldık,
    Allah çocuklarımıza, acısın.
    #1369976 (mulayim, 03.03.2007 17:54 ~ 17:57)
  2. kişiliğini parkedecek otopark ararken yolda kalmış insanlardır.
    #1370281 (longinus, 03.03.2007 19:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agresif dangalak genclik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agresif dangalak genclik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agresif dangalak genclik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agresif dangalak genclik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » said nursi » uludag sozluk » melih gokcek sevgisinden gozleri yasaran cocuk » kurdistan » kuaforun istenilen sacin aksini yapmasi » dostluk » sevisirken dinlenmesi gereken sarkilar » findik lahmacun » turkiye nin solu yok iki tane sag tarafi var » erkege verilen kavanoz kapagi acma gorevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kayisdagi » ahmet altan » tum yazarlari guzel olan sozluk » blues esliginde kisir yemek » elde lazer slayttan ders anlatmak » platonik ask » karboran asit » devrimci karargah in saldiri aciklamasi » orgeneral hayri kivrikoglu » the shining