agony 

kapat
  1. an itibariyle yeni yazar adayıdır kendisi.
    zirvede görüşüp kaynaşmış ve sinerji oluşturup gök yüzüne uçurmuşuzdur, ılıman bir iklime sahip bünyesiyle baharlar taşımıştır zirveye...
    ayrıca şahsımın da bu yakışıklı arkaşın yazar olmayı seçmesinde rolü yok değildir.
    #951586 (balyancho, 05.12.2006 01:31)
  2. ankara ben degil duvarlar sarhos zirvesine misafir sıfatıyla katılan, yoğun ısrarlara dayanamayak da yazar olmuş arkadaş. zirvede tanıştık kaynaştık, pek de memnun oldum.
    #958239 (wolfshade, 06.12.2006 14:07)
  3. tanışma zamanımızdan üzüntü duyduğum nadir insanlardan *. birlikte geçirilen zamanların anı değeri taşıdığı mükemmel arkadaş. ve sözlük zirvelerinde beni yalnız bırakmayan mükemmel kavalye. artık yazar alımı durduruldu dememe rağmen hoşgelmiş 3. nesil yazar.
    #960077 (pitiless, 06.12.2006 21:03 ~ 21:17)
  4. çok eskilerde irc ortamındaki** süper kanalımız. hey gidi günler hey
    (bkz: agony tayfasi)
    ayrıca 5 yaşımdan beri en iyi arkadaşım, can yoldaşım kısaca kardeşim. tam bir sporcudur. her spor dalında mutlaka bir kaç madalyası vardır. böceklerden ev asansörden çok korkar. centilmen ve örnek alınması gereken kişidir. clankios üyesidir.
    (bkz: clankios)
    #979128 (RaDaMeNT, 11.12.2006 00:00 ~ 13.12.2006 19:01)
  5. kısaca nifak tohumu desem benim kim olduğumu şırraak diye anlayacağından emin olduğum kişidir.
    #979683 (janis, 11.12.2006 02:08)
  6. radament in ve pitiless in soyledigi gibi 1997 - 1998 donemlerindeki irc deki agony kanalimizin, agony tayfasi ndan olan sevdigim arkadaslarimdan biridir volkan.
    #985772 (reun 7, 12.12.2006 16:00 ~ 13.12.2006 02:27)
  7. Tanıdığım bir BATISTUTA var diebileceğiniz batistuta kopyası olup 10 yılı aşkın süredir yakışıklılığından faydalanamadığımız sevgili arkadaşımızdır.
    Başımızdan gecen en baba hikaye bu arkadaşın yakışıklılığı ile alakalı olarak kızların yanına zorla gönderilerek tanışması istandiğinde bu arkadaşımızla kızlar arasında şöyle bir diyalog gecmiştir.
    --spoiler--
    Agony: Merhaba kızlar tanışabilirmiyiz?
    Kızlar: Yoo hayır...
    Agony: Ne hayırmı???? Ben gidiyim ozaman..
    --spoiler--
    #1016755 (Halcyon, 18.12.2006 16:54)
  8. '' sen fazla yattın kalk kalk çalış '' biraz diyerek kıskandığım insan valla kıskandırdın bak ben sabah erken kalkıp işe giderken sen evde ense yapıyorsun aşk olsun olmadı böyle bir daha olmasın mümkünse.. yatmasına da netice de bir şey dediğim yok ama mesai saatlerim hakkında tehdit etmese de işime rahat gidip gelsem diyorum kendilerine.. ayrıyetten ben on gün izinliyim sen yine çalış..
    #1107620 (no promise, 05.01.2007 00:36)
  9. (bkz: bl)
    #1132990 (laedri, 10.01.2007 14:34)
  10. kıskanc yazar, kendi yatınca birşey olmuyor, biz tatile çıkınca iş yerinde çat çat çatlıyor yumurta misali.. ayrıca hayırlı işler, bol güneşler dilerim kendisine..
    #1243182 (no promise, 01.02.2007 17:52)
  11. Amigadaki shoot em up tarzı, sağa ilerlemeli 1992 yapımı bir oyun. Oyunun atmosferi mistik, çok eski çağlardaki bir zamanda geçer. Oyunun kahramanı bir baykuştur. Çığlığıyla karşısına çıkan yaratıkları öldürür.

Her bölümün başında, oyunun yüklenmesini beklerken harika bir resim çıkar. Gerçekten hem çizim, hemde tasvir olarak çok iyi resimlerdir bunlar.

http://www.lemonamiga.com/games/details.php?id=40
    #3144109 (polski, 15.03.2008 17:17)
  12. ing. can çekişme
    #4077931 (le phallus, 12.10.2008 08:26 ~ 08:27)

© 2008 - uludağ sözlük

agony başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agony ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agony nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mental retardasyon » sucluluk sanrilari » you are beautiful » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » women leather and hell » mao » baslik entry ve nick uyumu » barlar sokagi » izmir de denize ciplak giren kiz » dovulesi dizi karakterleri » duellonun kurallari » alev korun » burnu havalarda insan » halit akcatepe » carmageddon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » majid musisi » perseverasyon » bekledikce guzellesen seyler » carlos vela » www wwwwwwwwww www » sagcilari taniyinca solcu olmak » pkk hakkari den elini cek » serefsiz diferansiyel denklemler » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » parafazi » sarkilardan akilda kalan cumleler » sorunsal » le porta » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » x aleyhine girilen entry ye eksi oy vermek