agma 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ag
  2. ag atip goturun bunlari
  3. ag baglantilarim
  4. ag elime kinalar yaktim
  5. ag elime mor kinalar yaktilar
  6. ag evi
  7. ag geometrisi
  8. ag gozu acikligi
  9. ag gul ile kirmizi gul
  10. ag gul seni camekanda gormusler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran msn iletileri » flouresans » mantiksiz » alozom » 34 au 4919 » 6 saniye » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » artova nin tarihi eserleri » munevver andac » uludag universitesi muzik festivali » denizz » kavak yelleri » angelina grun » kralice ve reis » derdest etmek » tepegoz » rec » gta san andreas » devrimci » osman nuri sozkesen » amerisyum » gulben ergen » var misin yok musun da ilk teklifi kabul etmek » mulayim » hafizayi guclendirme yontemleri » yaran entryler » 9 yasindaki kiza turban taktiran zihniyet » son oylanan entry lerim » lokum diyor lokum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa