aglayalim beraber 

kapat
  1. bir keremcem şarkısı.
    #224466 (doksanüç, 09.05.2006 15:28)
  2. keremcem in çok çok hoş bir şarkısı..

sözler :

ayrilik gunu dustu pesime huzun
    ve birakmadi kac yil boyu
    boylu boyunca uzandim yanina
    ama bana donuk degildi yuzun

aldanip sana bekledim gecen guzu
    ve birakmadim kac yil boyu
    zaman dolunca geldiysem yanina
    sebep sana o gun verdigim sozum

don diye yalvarirken dustu elimden gururum
    son diye dilenirken gecti onumden bitanem

yine dolacaksa gozlerim sensiz olsun dilerim
    eritir yaslar kalbini dayanamaz buna yuregim
    dur yalan yalan soyledim
    yasanacaksa eger keder birakma yalniz beni aglayalim beraber
    yasanacaksa eger keder soylemeliyim gercegi aglayalim beraber
    #509905 (lilith, 07.08.2006 20:28)
  3. gayet güzel bir şarkı olup,dikkatli dinlenilmesi şiddetle önerilir.
    #509940 (fayaka, 07.08.2006 20:34)
  4. sevgili oyle her seyiniz olmustur ki, ayriligin acisini bile onunla paylasmak istersiniz.. bu da oyle bi sarki iste... off off
    #880513 (dmjoes, 19.11.2006 15:02)
  5. yine dolacaksa gozlerim sensiz olsun dilerim
    eritir yaslar kalbini dayanamaz buna yuregim
    dur yalan yalan soyledim
    yasanacaksa eger keder birakma yalniz beni aglayalim beraber...

şarkının 3.40 nda vokal kadının sesi -her kimse sertap erenere çok benziyor- girer ki o an hüznün tavan yaptığı andır.bağırmak,haykırmak gelir insanın içinden..

*
    #1147037 (kml, 13.01.2007 17:46)
  6. her ne kadar söyleyen elemandan nefret etsemde ve şarkı da liselim havası içerse de neden bilmiyorum bu ilginç bir şekilde insanda hoş duygular oluşturan şarkıdır. belki de eski hatıraları canlandırdığı içindir.
    #1644363 (tosun burada da hizmetinizde, 15.05.2007 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

aglayalim beraber başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aglayalim beraber ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aglayalim beraber nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » kafkasli » tayyip oglunu askere gonder » cebit bilisim eurasia 2008 » metrobus » king mathers » sevisgen sipalar » ankaraguclulerin saraba dusmesi » farketmedi kac » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » kadin cantasinin icinden cikanlar » camur » buzlu turizm » aragones in fenerbahce den ayrilmasi » ahmet altan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kayip 2 askerin olu bulunmasi » dokuz kollu samdan » orucumu seninle acarim » ahah » son sigarayi cop kutusuna atmak » kacak viski » icen mi gunahkar iciren mi » paralel » dolunayisi » alternativa » eric prydz » insanlarini begenmedigi sehre atom bombasi atmak » cilavuz koy enstitusu » fenerbahce nin uclu savunmaya daha yatkin olmasi » meet me in montauk