aglatmak kolay guldurmek zordur 

kapat
  1. mizaha gönül vermiş çoğu bünyenin sarfettiği bir söz. cem yılmaz'ından ferhan'ına, nejat'ından kemal'ine, müjdat'ından sergen'ine alayı demiştir hayatının bir dönemi. buram buram 'mizaha yıllarımı verdim ulan ben' kokusu yayar.

e öyle, herkes yaptığı işin zorluğunu ifade etmek ister içten içe.

ambiyans ise şu; bak o güldürü emekçilerine, bu sözü sarfederlerken yani, nasıl bir 'ağlayan palyaço' ifadesi beliriveriyor hemen, nasıl da emrah kasi oturuveriyor alna.. 'yazık ya, onların da işi zor.. güldürüyor ama aslında ne kadar zor kimbilir yaşamları' tadından yoklamalar diyarı...

sözün kendisine lafım yok. ama ayaküstü röportajda bu kelamı bu kadar spontane sarfedip bakışları değişen adam sahtekardır bana göre.

o zaman güldürme bilader? git limon sat? maaşını benden mi alıyorsun olm? mizah yapıyorduk hani, birden bu hassasiyet, bu ağlak ifade ne ayak?
    #3041774 (hosaf, 22.02.2008 01:03)

© 2008 - uludağ sözlük

aglatmak kolay guldurmek zordur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aglatmak kolay guldurmek zordur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aglatmak kolay guldurmek zordur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlar bir yasinda evlenebilir » sukela » umut sarikaya tipi mutsuzluk » super mario nun cocugu olmak » pkk » ne olacak bu fener in hali » yaran diyaloglar » kurt islam fasizmi » son istasyon » dream theater » fenerbahce taraftari » babayi da al git » sinasi » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » luther » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carriye roxalina » asfaltiniz hayirli olsun » gazi kars » baba nasihatlari » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » alone with everybody » hull city » emoca » gece vardiyasina kalan seovi turu » kiyamet gunu » kurt student » luciddreaming » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » korkuyu beklerken » isaac okoronkwo