aglarsan duserim 

kapat
  1. bir feridun düzağaç şarkısı

yıkayınca geçmiyor kokun
    kokumu yitirmekten korktum
    ışığı en güzel aldığım yerdeydim
    kalbin...

hep küllerdi benim işim
    biraz ateş istemiştim
    canım yandı vazgeçtim
    çatlak bir kadeh kalbim
    sızıyorum...

küçücük ufacık kaldım minicik
    gözlerine sığabilirim
    ağlarsan eğer ilk damlanla arınabilirim

küçücük ufacık kaldım
    ağlarsan düşerim ağlarsan düşerim

bir gün aklımı bulamayacağım
    fikrimde kaybolup gidecek
    bataklıkta bir nergis gibi
    aklımın içinde sen
    nerdeysen...
    (max cady, 15.01.2006 20:23)
  2. sözleri bakımından bir feridun duzagac klasiği.*
    (redwinemania, 13.05.2006 18:52)
  3. ''yıkayınca geçmiyor kokun'' cümlesi için bile olsa defalarca dinlenebilecek feridun duzagac şarkısı.
    (istanbul icin efkar vakti, 06.10.2006 05:28 ~ 05:34)
  4. umutla bekleyişin artık son damlalarının yaşandığı anda boğazda düğümlenen hıçkırığın akla getirdiği şarkı .
    (lavinya_, 06.04.2007 13:39)
  5. saatlerce bıkmadan dinlenesi, alıp götüren, götürdüğü yerde bırakan şarkı.
    (desifreolmusdisiuuser, 01.08.2007 10:50)
  6. bir devam filmi siyah beyaz turkce dublajisimli albümde bulunan en güzel şarkılardan biri
    (pinata, 01.08.2007 10:52)
  7. "ışığı en güzel aldığım yerdeydim
    kalbin..."

sözüyle can alan, neşeliymiş gibi görünüp sözleriyle insanı vuran şarkı.
    (gonulcelen, 08.05.2008 18:24 ~ 18:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» icimizdeki seri eksi oy veren ibne irlandali » korpe » ask » gece karnin acikmasi » aktuel haber » ismail yk » ezik haller » paradise » burger king tikla gelsin » diyatome » condom » auguste comte » reconquista » tayyip erdogan in lost izlemesi » baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis » galatasaray in en buyuk oldugunu dusunuyordum » bireysel suclu » counter strike oynarken bicakla ilerleyen kisi » dogancilar » erkan dogan » skellig » sozlukteki mallar » windows media player » najwa karam » ali kesen » komik ilginc ama gercek haberler » kelebek etkisi » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa