aglar gezerim 

kapat
  1. aşık seyrani türküsüdür.

Ağlar Gezerim

Aşkın Derdine Düşeli
    Mecnunum Dağlar Gezerim
    Katram Kaynayıp Coşalı
    Sel Oldum, Çağlar Gezerim
    Pîr Eşiğin Bildim
    Kabe Hatası Var ise Tövbe
    Derd ile Erdim Eyyüb'e
    Yarimi Bağlar Gezerim
    Kimi Beydir, Kimi Geda
    Cümlesine Yaren Hüda
    Yusuf'umdan Düştüm Cüda
    Yakub'um Ağlar Gezerim
    SEYRANi, Aşkın Tur'unda
    Tecelli Gördüm Nurunda
    Gerçeklerin Huzurunda
    Çürüğüm, Sağlar Gezerim
    #626513 (kara hilal, 11.09.2006 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

aglar gezerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aglar gezerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aglar gezerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vennus » ufo » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » online store » galatasaray a on libero adaylari » rising sun over europe » asosyal metalci cocuk » osuruk » 999 tane ozel mesaji olan yazar » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » over the hills and far away » 2008 nobel fizik odulu » monte cassino savunmasi » ali sami yen cehennemi » akp liysen akp li gibi konus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aknefug » pippa bacca » peceteye recete yazan doktor » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » disko krali » vural celik » filmkolix » michael skibbe » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » ilbay » kira parasini vermeyen ev arkadasi » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » susuz