aglamaya brad gibi baslayip ferdi gibi bitirmek 

kapat
  1. orjinali " ağlamaya brad pitt gibi başlayıp ferdi tayfur gibi bitirmek" olan fakat kahrolası 50 karakter sınırı yüzünden cümlenin vurucu kısımları eksik kalmış olan başlıktır. gelelim konuya.. hep kendimizi filmlerde gördüğümüz o karizmatik aktörler gibi ağlıyor zannederiz fakat eğer hiç ağlarken aynaya bakma gafletinde bulunduysanız durumun içler acısı olduğunu görmüşsünüzdür. brad pitten çok bir ferdi tayfur isyanı gibi ağlamaktadır aslında insan. bunu gördükten sonra bünye ister istemez daha fazla isyan eder ve daha fazla akar göz yaşları. hatta yerde debinenler bile olmuştur.
    #3643325 (cibiliyetli, 09.07.2008 22:15)
  2. (bkz: türk gibi başla ingiliz gibi bitir)
    #3643394 (serbest radikal, 09.07.2008 22:27)
  3. önce sıcak yaşlar karizmatik bi şekilde dökülür, salya ve sümük buna eklenince işte tam bu sırada brad gibi başlayan ağlama ferdiye dönüşür.
    #3643409 (iyipekimadem, 09.07.2008 22:30 ~ 22:32)
  4. bunların hepsi filmlerin etkisidir. aynı şekilde birde şöyle bir şey var,

(bkz: dusa brad pitt gibi girip ferhat gocer gibi cikmak)
    #3643478 (cibiliyetli, 09.07.2008 22:42 ~ 22:50)
  5. (bkz: ferdi özbeğen)
    #3643511 (dolph lundgren, 09.07.2008 22:47)
  6. genelde sevgilinin yanında yaplan ağlama şeklidir o.

bilenler bilir. hayalet filminde demi moore abla süper ağlar. tek gözünde kocaman bi gözyaşı birikir, şöyle bi yutkunur ve o biriken gözyaşı akar, akar, akar...

içinize işler o sahne, kalbinizde, "unutulmaz filmlerin, unutulmaz sahneleri" listesine sokarsınız o ağlama sahnesini.

sessizdir sakindir demi abla. sadece, salt aglar mimiksiz. hareket eden tek şey gözyaşıdır. zaman donar, dünya kulak kesilir. Patrick abi dağılır demi'nin karşısında ve o zaman karar verir, Whoopi ablanın bedenine girip dokunduğu sadece o göz yaşı da olsa bi kez daha başka bedende hayat bulmaya.

izleyiciye kalan koskoca bi ay yazık ya kıyamam'dır. kıyılmaz çünkü böyle bi olaya. ( ne var filmlerden etkileniyorum evet)

aha işte, bi keresinde ağlıyorum sevdiceğin yanında. sanıyorum ki demi abla gibi karizmam 1500. o kadar masum ki ağlamam, ghost filminin Sam ve Mollysi gibiyiz şerefsizim. adam karşımda eriyor, "senin tek bir damla göz yaşın için dünyaları yıkarım ben" "kıyamam ağlama" diyecek, sarılacaz birbirimize sonra. bizim için de hayat duracak, bizim için de kulak kesilecek dünya. olmuyor lan olmadı valla.

bi anda, hızla molly den türkan şoray ağlamalarına geçiyorum... "aaaaaa hayırrrrr bunu bana yapamazsın nayırrr" derken gözyaşlarımı tutamıyorum, 100 metreyi koşan marıan jones gibiler. ayakları kıçlarına değe değe hızla akıyolar... lan hani tek bi tane düşecekti? hani acayıp romantik olacaktım? başımı kaldırdığımda düşecekti tek bi damla ve bana tekrar aşık olacaktı? hani?

ve patlatıyor bombayı "al şu mendili. tamam hadi ağlama, maymuna döndün ağlamaktan"

sessizlik derin bi sessizlik... kafada 1 milyon tane balyoz darbesi! birazdan çok pis patlıyacak iç ses... maymun? mendil? benzemek? ne oluyo lan? kim maymun? molly nerde? sam kim?

-maymun? maymuna öyle mi? maymuna benzedim demek? yokkk yeaaaa, kim bilir belki de sen hala evrimini tamamlayamadığından yanında fazla sırıtmıyım diye küçük bey ha ne dersin belki de bundan...

budur. yalandır o ağlama sahneleri falan. dua et burnumdan baloncuk sümük çıkmadı. çıkabilirdi yani, insanız şunun şurasında...
    #3742835 (nukleerella, 30.07.2008 12:18 ~ 08.10.2008 07:57)
  7. (ara: ferdi)
    #3742844 (notrinova, 30.07.2008 12:19)
  8. ortasına, caner gibi ağlamak da eklenirse çok renkli hadisedir.
    #3742980 (sandalye, 30.07.2008 12:43 ~ 18:49)
  9. tek çözüm ağlarken aynaya bakmamaktır. bırak böyle bileyim brad pitt gibi ağlayım ben hep.
    #3800632 (orhanbencegay, 11.08.2008 01:05)

© 2008 - uludağ sözlük

aglamaya brad gibi baslayip ferdi gibi bitirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aglamaya brad gibi baslayip ferdi gibi bitirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aglamaya brad gibi baslayip ferdi gibi bitirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail bey hani » little big planet » kac gol attin lan oradan » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » mahsun kul » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » vassili zaitsev » bilgi islem » teknosa turkiye kupasi » teknik direktor kiyimi » dp perfumum » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » hama » los lunes al sol » faati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask hukmeder » hazreti ayse » stevemcqueen olmak » sinuzit agrisi » kalbim yok » no air » oje » kizlik zari » time to burn » izlanda nin satisi » aksam olmus yahu » regl sancisi cekenlere oneriler » objebi » turk silahli kuvvetleri » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir